Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer bekleyin fakat bitime 1 hafta kala falan ya tutarsa diye kiralık oyuncu alacaz.

Aga Allah bize yardım etsin. Para yok anlaşılan , beklenti çok büyümesin. Donk denayer tarzında transferler olur , yine avrupada 4lük olur döneriz

tamam para yok alamıyoruz kiralık fayda sağlayacak oyuncu alın eksikler var teknik kadro halleder demekle olmaz her zaman papaz pilav yemez onuda bilin başkan geçen seneki şampiyonluğu unutun...

Aga Allah bize yardım etsin. Para yok anlaşılan , beklenti çok büyümesin. Donk denayer tarzında transferler olur , yine avrupada 4lük olur döneriz
ligi kazanalım da 4lük olsakta olur avrupadaki takımlar çok başka seviyelere geldiler zaten

Çok umutlu değildim, şimdi tam emin oldum. 2 tane transfer yaparsak bence iyidir , ne yapalım 4 sene böyle sürecek. Iyi taraf diğer rakipler de farklı değil ama bjk'nin 2 senede yaptığı gibi transferler yapmak da çok zor değil lakin umut da vermiyorlar . Bakalım pek de takmıyorum açıkçası, eskiden haber falan okurdum şimdi sadece buraya girip muhabbet için yazıyorum

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam satmamız lazım bi tane kurban olacaktır as kadrodan , Yoksa bu kadro ile devam edemeyiz

Abi zor filan degil gidin ya Bunlarin bir Bok becerdigi yok. Binlerce kiralik ve bonservisi olmayan oyuncuyu SLde oynayacak olan Türkiyenin en büyük markasina getiremiyorsan çikip Ben Bu isi yapamiyorum diyeceksin.

Çok sinirliyim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda ve maicon satılsın yapacak bişey yok ilk 11 den satılması en mantıklı ikili hocayada söylesek ikisini seçerdi bence teklif beklemeyip tanıdıklarınız çevreniz var madem en az 12 milyona gider bu ikili yerine ucuz scout transferi tutar yada tutmaz görürüz...

transfer kapanmis..

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediklerimde yanılmadığım için üzüldüm lan.
Umutlandırıp utandırıyorlar her seçim sonrası.Kahretsin böyle işin.

8 Numara - Yedek Forvet - Yedek Solbek

bu kadar mı zor yav?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt