Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence böylesi daha iyi büyüklük bizde kalsın bu onları daha çok kudurtuyor bakma sen.

o anlamda demedim zaten aynen ben bjk denen camiayı rakipten dahi saymıyorum
demek isteidigm o degil tanıtım olayını iyi yapmamız gerek hem yurticinde hem yurtıdısında bunun geri dönüsümleri mutlaka olur

japonların bir ilgisi var misal git uzakdoguda kamp yap
ortadogu pazarında para oluk oluk akıyor git devre arası katara dubaiye
avrupanın kuzey ülkeleri icin projeler yap
atıyorum 2 milyon harcarsın ama orta ve uzun vadede 200 milyon kazanabilirsin
büyük takımların tamamı artık bunu yapıyor

o anlamda demedim zaten aynen ben bjk denen camiayı rakipten dahi saymıyorum
demek isteidigm o degil tanıtım olayını iyi yapmamız gerek hem yurticinde hem yurtıdısında bunun geri dönüsümleri mutlaka olur

japonların bir ilgisi var misal git uzakdoguda kamp yap
ortadogu pazarında para oluk oluk akıyor git devre arası katara dubaiye
avrupanın kuzey ülkeleri icin projeler yap
atıyorum 2 milyon harcarsın ama orta ve uzun vadede 200 milyon kazanabilirsin
büyük takımların tamamı artık bunu yapıyor

Bu yaz sanki 1 maçtan da olsa uzakdoğuda bir şey yapacağız gibi geliyor.

Belhandayi 5'e, feghouli yi 5'e,marianoyu 5'e satıp yerlerine bu piyasada kimi alacaksın...Menajerlik oynamiyorsun,artık bırakın şu cins cins fantezileri.Cavanda nin 2,5 ettiği ortamda bu adamları 5 e satiyor.Opermisin sabahami bırakırsın.
Bu tarzla buralarda fazla kalmazsın...Yine de cevap vereyim;

Belhanda' nın kalması her türlü daha büyük zarar. 5 milyona satıyorum da daha ne istiyorsun?...

Feghouli ameliyat gerektiren bir Achille sakatlığından bahsetti ki sadece dinlenmekle tamamen geçmesi garanti bir Achille sakatlığı yok; kronikleşebilir, nüksedebilir. 3.850 maaşını da hesaba katınca mümkünse kaçınılması gereken bir risk. Yoksa geçen sezon Fernando ile birlikte beni en çok heyecanlandıran transferimizdi, kalitesinden şüphem yok yani...

Mariano, iyi ama geçen sezon beklentimin altında kaldı. Bek oyuncularının genç olmasını tercih ederim. Hoca' nın Linnes' i tercih etmesi de muhtemel; Linnes' i yedekleyecek bir yerli sağbek bulmak çok zor olmaz. Yazdıklarım içinde belirttiğim rakama teklif alma ihtimali en düşük oyunculardan biri.

Ayrıca dikkatinden kaçmış olmalı; öncelik sıralamasını numaralandırmak suretiyle belirtmişim; Mariano ve Muslera son ikisi ve kalmalarını ben de tercih ederim...

Ndiaye' nin transfer edilmesi, varsayıldığı gibi orta saha hattının yetersizliğini bertaraf edemeyecektir. Tempo ve agresyon artar o kadar; pas oyunu ve oyuna hükmetme anlamında geçen sezon o varken de iyi değildik.

Tek transfer yapılacaksa; en orjinalinden, oyun zekası yüksek bir 8 numara olmalı bu. Böyle biri alınır, üstüne de Ndiaye 9.5 numara gibi kullanılmak üzere transfer edilirse çok iyi olur. Tabi bunun için takımdan birinin(?:unsure:;)) gönderilmesi şart!...

Fernando-Badelj-Ndiaye ortasahası mükemmel olmaz mı?

Denayer - Ndiaye kira başkada transfer olmaz gibi , Musa - Trezege falan zor

Zeki'nin Lille'e gitmesi çok iyi olmuş. Şu ülkede yurtdışına gitme şansı olup da 3-5 kuruş için gitmeyen futbolcunun aklına tüküreyim.

tabi isteyecek yaw. Denayer standart üzeri 1 oyuncu. buradaki abartı yorumlara takılmamak lzm

Hoca istedikten sonra itin g.tüne sokanlar da sesini kesti ztn.
İyi oyuncu da gidip de 7-8m'de verilmez yani.
3-4m'ye veya kiralık olarak bitirebilirsek güzel olur.

Denayer bir stoper için hem teknik hem de oldukça hızlı . Bence çok ideal bir stoper , beğenmeme lüks

-Sezon içinde menajerlerin, oyuncularına teklifler olduğunu iddia ederek zam isteklerinin blöf olduğu ortaya çıktı. Gomis ve Rodrigues gibi şampiyonlukta kilit rol oynayan isimlere bile teklif gelmedi. Rota tamamen bonservisi elinde veya kiralanabilecek oyunculara döndü. (Vatan)

Carole Avrupaya bonservisiyle gider.
Tolga, Tarık ve Eren ile Takas yapmaya çalışılır yurt içinde.
Takas için Trezeguet ve E. Akbaba Düşünülüyor.
Bonservisi elinde olan Ahmed Musa için tüm şartlar zorlanacak.
Ndiayeyi ciddi istiyoruz ama Ndiaye çok yüksek maaş istiyor. Burda Nagatomo taktiği uygulanıyor. Ya iniersin maaşından yoksa almayız deniliyor.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kpasaya Tarıkı önermek gerçekten çok mantıklı adamlar 6 Milyon değil 8 Milyon falan isterler bu takasla beraber

Fernando-Badelj-Ndiaye ortasahası mükemmel olmaz mı?
İyi olur ama Badelj orjinal 8 değil, biraz daha kreatif biri tercih edilmeli. Donk yerine Badelj daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum; lakin bonservisi elinde olsa da Donk' tan çok daha yüksektir maliyeti. İş hep para noktasına gelip tıkanıyor...

ereni öven arkadaslar muhtemeln sadece videolardan izlediler eren koca bir balon

mental olarak gördügüm en düsük oyunculardan birisi bunu rıza calımbay bile söylemisti

gittigi her takımda sittir edilmeside bu yüzden adam tutunamıyor mental olarak chedjoudan bile zayıf

dursun diyenler hava sıcak gidin elinizi yüzünüzü bi yıkayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt