Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse git 5-6 milyona oyuncu al demiyor. Bir cok opsiyon var. Mesala Denayer gibi 3 tane oyuncu kiralik getir, kiralik bedeli icin adam basi 500 bin versen 1.5m eder, Carole veya Eren'i rahatlika o paraya satarsin. Tolga da var. Onemli olan dogru oyunculari bulmak. Git guney amerika'dan kiralik oyuncu bak, iskandinav ulkelerini tara, fransa ikinci ligi de var. Teknik heyet scout ekibi ile birlikte radar gibi dolaniyormus, bekleyip gorecegiz.

Bunu anlatmaya calisiyoruz

Sonuc olarak birilerinin takimdan ayrilmasi gerekiyor,gelecek olan oyuncularin kiralik veya bonservis bedellerini karsilamak icin

Denayer gelirse ki gelir bence , onun dışında forvet ve orta saha alsınlar sonra ne yaparsa yapsınlar. Eren kazmasıni görmeyeyim ve de orta sahada eksiklik gitsin yeterli. Tabii bunu kadroyu koruyalım diyen Hoca'mizin Denayer'i alıp 11'den kimseyi satmadigimiz hâlini söylüyorum. 2 kiralik ya da bedava ne haltsa yeter. Olacak da o zaten burada sayısını tartışmak suya yazı yazmak gibi gereksiz ve boş. Eksik belli ve şartlar belli , 3 transfer de bizim ölümüz yapar zaten. Iyi geceler herkese

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

denayer gelir bence ,opsiyonuna da bi 7 milyon koyduralım.ama gelirse artık o potansiyelli denayeri yansıtmalı,bize geldiği ilk dönemdeki performansın da biraz daha üstüne çıkmalı.çok şey bekleniyo kendisinden,harika bi stoper olmak kendi elinde.

Denayer gelirse ki gelir bence , onun dışında forvet ve orta saha alsınlar sonra ne yaparsa yapsınlar. Eren kazmasıni görmeyeyim ve de orta sahada eksiklik gitsin yeterli. Tabii bunu kadroyu koruyalım diyen Hoca'mizin Denayer'i alıp 11'den kimseyi satmadigimiz hâlini söylüyorum. 2 kiralik ya da bedava ne haltsa yeter. Olacak da o zaten burada sayısını tartışmak suya yazı yazmak gibi gereksiz ve boş. Eksik belli ve şartlar belli , 3 transfer de bizim ölümüz yapar zaten. Iyi geceler herkese

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu Eren seni intihara sürükleyecek gibi abi.

denayerin gelmesi 14-15 agustosu bulur bu arada.

Umarım Denayere 7-8 veren kulüp çıkmazda adam bize gelir kiralık olarak

Senin dediğin gibi olsa Denayer ve Ndiaye'yi almamız için yine oyuncu satmamiz gerekir. Atıyorum ikisine toplamda 2 milyon kiralama ücreti verdiysen 2m' luk oyuncu satman gerekir. Kiralik ve beleş oyuncular anlaşmaya dahil değil. Bu gider kalemleri zarar olarak yazılıyor. Benim anladığım ve bildiğim bu. Başkan da beleş ve kiralık oyuncu alabiliyoruz demişti zaten.

Tamam da renktas 1 milyon euro'ya oyuncu kiralama sansimiz var,bedavaya da oyuncu kiralama sansimiz var

Bu ücretler oyuncu'nun kariyerine veya kalitesine bagli

Verdigin örnekten yola cikacak olursak denayer/ndiaye transferinde 2 milyon kiralik ücret olsa,2 milyon'luk oyuncu satmak gerekir

Satilacak oyuncular var zaten renktas piyasasi olanlar var,Fatih hoca da takimdan ayrilanlar olacak dedi zaten

Cavanda nasil 2.4 milyon'a gittiyse baska gidenler de olabilir

Tartismanin en basindan bu yana yatirim icin oyuncu satmamiz gerektigini yaziyorum zaten

[B]Murat Özen[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]Muratozen1903[/B]
Fenerbahçe kombinelerine akın var deniyor. Bizimkiler biteli yıllar oldu
1f600.png
Hatta ek kombine açılacak mı diye şirket telefonları susmuyor. :)

personel maaşlarınızı ödeyin o zaman

başkan secim öncesi ısrarla söyledi basketbol a.ş ve voleybol a.ş kurulacak kendi kendini yönetecek diye neden yapmıyor bunu bilen anlayan varmı ?
tayyip erdoğan yasa çıkarttı ya amatör şubelere destek sağlayacağız diye Mustafa Cengiz de onu bahane ederek yırttı bu olaydan yani su oldu gitti hayaller

Denayer'i bonservisi ile alamayacagimiz kesin. O halde su adam ile ugrasip zaman kaybedeceklerine kaliteli bir şef stoper kiralamaya çalışsınlar.

Şu herif senin sıkıntılarını defansta giderir mi? Hayır. Ulan öyleyse bulunmaz Hint kumaşı muamelesi yapıp niye bu herifin peşindeyiz hala?

Şu kulüpte hiçbir mantıkli hamle yapılmaz mı?

Karsit görüs olunca hemen yok laf atiliyor bilmem noluyor diye sikayet edilecekse forum da Mesaj kalmaz

Herkes ayni görüste olmak zorunda degil,ben nasil ki farkli fikirlere saygi duyuyorum ayni saygiyi baskalarindan da bekliyorum

Forum 1-2 üyeden ibaret degil

westhamın kadroya bakalım da kimi kiralayabiliriz

Tamam da renktas 1 milyon euro'ya oyuncu kiralama sansimiz var,bedavaya da oyuncu kiralama sansimiz var

Bu ücretler oyuncu'nun kariyerine veya kalitesine bagli

Verdigin örnekten yola cikacak olursak denayer/ndiaye transferinde 2 milyon kiralik ücret olsa,2 milyon'luk oyuncu satmak gerekir

Satilacak oyuncular var zaten renktas piyasasi olanlar var,Fatih hoca da takimdan ayrilanlar olacak dedi zaten

Cavanda nasil 2.4 milyon'a gittiyse baska gidenler de olabilir

Tartismanin en basindan bu yana yatirim icin oyuncu satmamiz gerektigini yaziyorum zaten
Valla göreceğiz artik. Zaman gostericek her şeyi. FFP anlaşması bile muallakta hala. Şunu bile net bı şekilde açıklamayı başaramadılar. Herkes farklı bir şey diyor.

Karsit görüs olunca hemen yok laf atiliyor bilmem noluyor diye sikayet edilecekse forum da Mesaj kalmaz

Herkes ayni görüste olmak zorunda degil,ben nasil ki farkli fikirlere saygi duyuyorum ayni saygiyi baskalarindan da bekliyorum

Forum 1-2 üyeden ibaret degil
Bunu bana yazdiysan görüşüne bir şey demedim. Ömer Tuğrul Yılmazer'e de yazdığım gibi kendimce mantıklı bulmadigim argümanları kendi argumanlarimla çürütmeye çalıştım sadece. Gerisi senin bileceğin iş. Kim neyi düşünmek ve neye inanmak istiyorsa özgürdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt