Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denayer kumaşı olan geleceği olan uzun vaadede bizim elimizde daha da gelişicek olan hemde sistemimize uyan çabuk hızlı bi stoper opsiyonlu bi bedel karşılığında takımımıza katmamız da olağan dahilinde olan biri ayrıca

daha iyisi varmı piyasada elbette vardır atıyorum simon kjaer sistemimize ne kadar uyar orası tartışılır fakat biz günümü kurtarıcaz geleceğimizi mi
simon kjaere yıllığı olan 3 ü verip kiralayadabiliriz 2 de kiralama veririz peki bizim cebimizden çıkıcak 5 milyon € sadece o günü kurtarmaz mı ?
bizim için gelecek pek tabi ki daha mühim bu tarz şeyleri idrak edebilmek lazım tabi ki

Bunu bana yazdiysan görüşüne bir şey demedim. Ömer Tuğrul Yılmazer'e de yazdığım gibi kendimce mantıklı bulmadigim argümanları kendi argumanlarimla çürütmeye çalıştım sadece. Gerisi senin bileceğin iş. Kim neyi düşünmek ve neye inanmak istiyorsa özgürdür.

Sana degildi genel Anlamda yazdim
Seninle yazistigimiz mesajlar görüs degil,UEFA anlasmasinin detaylarini degerlendirdik

Evet haklısın, farklı görüşler olmalı ve buna saygı duyulmalı bunu sonuna kadar destekliyorum.

Ancak, bunu söyleyen kişinin mesajı, başka bir noktaya değinilmesine rağmen, yatırımdan bahsedenler herhalde al sat cezasının ne anlama geldiğini bilmiyorlar gibi bir ifade içeriyor ise saygıdan bahsetmek biraz zorlama olur. Onun adına laf sokma çabası denir. Dedim ya, ben artık şaşırmıyorum. Herzaman ki tavırlar ve yine şu son mesaj herzaman ki gibi birşey demedik yav tabiri.

Ingiltere de transfer dönemi bizden 3 hafta önce mi ne bitecek.

Oradan firsat kovalamak lazim.

gs_2.jpg

:d

ndiayeye 3.5 verip kiralamak da çok kolay bu arada arkadaşlar ama bize geri dönüşü olmayan ücretler bunlar

bjk yaptığı abubakar talisca gibi enayiliklerle aslında sadece o gününü kurtardı yoksa 2 senede sattıkları oyuncu bonservisleri muazzam derecede güzel şeylerdi

Ardacım aranızdaki tartışmayı bilmiyorum ama senin haklı olduğunu düşünüyorum

Zira diğer şahsın herhangi bir konuda haklı olma ihtimali yok

westham wishere dısında da ortasaha alırsa obiangı kiralayabilir miyiz acaba?

Bunu bana yazdiysan görüşüne bir şey demedim. Ömer Tuğrul Yılmazer'e de yazdığım gibi kendimce mantıklı bulmadigim argümanları kendi argumanlarimla çürütmeye çalıştım sadece. Gerisi senin bileceğin iş. Kim neyi düşünmek ve neye inanmak istiyorsa özgürdür.
Yok bana yazdı.
Halbuki ben şu konuda yazdığım hiçbir mesaj ile hiç kimseyi muhatap almadım, konu ile ilgili mesajlar attım.
Buna rağmen al sat nedir bilmeyenler var diye bir mesaj ile güya benim yatırım yapılmalı mesajıma cevap verdi.
Benden reaksiyon alınca da yine birşey demedik yav noktasına geldi olay.

ndiayeye 3.5 verip kiralamak da çok kolay bu arada arkadaşlar ama bize geri dönüşü olmayan ücretler bunlar

bjk yaptığı abubakar talisca gibi enayiliklerle aslında sadece o gününü kurtardı yoksa 2 senede sattıkları oyuncu bonservisleri muazzam derecede güzel şeylerdi
oyuncu satma konusunda çok sanslılardı,ama demba ba,ersan ve atıncta kara para aklamış olabilirler.bütün bunlar dısında biz eğer delaney ve dembele gibi ilgilndiğimiz ismleri 2016 yazında kadroya katsa idik,rijkerinkle şampiyon olurduk ki 2017deki 2 derbide de bizden iyi değillerdi.

Yok bana yazdı.
Halbuki ben şu konuda yazdığım hiçbir mesaj ile hiç kimseyi muhatap almadım, konu ile ilgili mesajlar attım.
Buna rağmen al sat nedir bilmeyenler var diye bir mesaj ile güya benim yatırım yapılmalı mesajıma cevap verdi.
Benden reaksiyon alınca da yine birşey demedik yav noktasına geldi olay.

Hep ayni seyler.

Laf atarlar sonra magdur olurlar.

Sat/al maddesi elimize kolumuzu bagliyor ama dogru bir planlama ile bunun üstesinden gelebiliriz

Eren carole tolga gibi oyuncular en azindan toplam 5-6 milyon'a satsak gelecek olan parayla iyi bir kadro kurulabilir kiralik oyuncularla

Yalniz UEFA anlasmasi 4 yillik bir anlasma,Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor

opsiyonlu amarteyi kiralasak keşkeee

al sat cezamiz oldugu müddetçe daha dikkatli olmaliyiz. denayer trezegüe ve akbaba gibiler max 3m ödenmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt