- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Lionel Carole için Cagliari, SPAL ve Sassuolo devreye girdi. Cavanda'yı 2.4 milyon euroya satan Galatasaray yönetimi, 1.5 milyon euroluk fiyat koydu. (SporX)Hemen iteleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lionel Carole için Cagliari, SPAL ve Sassuolo devreye girdi. Cavanda'yı 2.4 milyon euroya satan Galatasaray yönetimi, 1.5 milyon euroluk fiyat koydu. (SporX)Hemen iteleyelim.
Ulan bir an sattığımızı unutmuşum be :/ özledikkara kuzu![]()
:confused:
Buyrun bu da Yusuf'un yazdığı ve arkadaşın sözde cevap verdiği mesaj. Yazıktır günahtır yahu.Clde rezil olmak diye birşey var 4 4 yediğimiz seneyi tekrardan yaşamayız umarım.
1.5 ne lan bedava vereydik.Cavanda'nın 2.4 olduğu yerde Carole 4 eder.Lionel Carole için Cagliari, SPAL ve Sassuolo devreye girdi. Cavanda'yı 2.4 milyon euroya satan Galatasaray yönetimi, 1.5 milyon euroluk fiyat koydu. (SporX)
Anlamadım noldu?@Emrah Yıldırım, arkadaşlar sonra şikayet ettim diye asılsız iddialarda bulunmasınlar. Buyrun, şimdi beni konudan atabilirsin, ne de olsa yine ortalığı karıştıran benmişim, baksana arkadaş başkasının mesajına binaen yazmış, benim aptallığım.
Boşver, insanda ne tat bırakıyorlar ne de tuz.Anlamadım noldu?
Raporla sen bakayım görmedim olayı.Boşver, insanda ne tat bırakıyorlar ne de tuz.
Yok, benden bugünlük bu kadar.Raporla sen bakayım görmedim olayı.
Mesajın uzunluğundan dolayı oluyor.Yok, benden bugünlük bu kadar.
Hikaye konusuna girecektim ama hem insanda keyif bırakmadılar hem de konu mobilden fena kasıyor.