Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La baska derdiniz mi yok. Rahat mi batiyo. Baskan simdi mişil mişil uyuyodur. Onlar duşunsun.

Belçika Birinci Ligi takımlarından Moeskroen'da oynayan ve Anderlecht ile sözleşme imzalaması beklenen milli futbolcu Mbo Mpenza'nın transferi, Galatasaray'ın yüzde 25'lik komisyon hakkı nedeniyle çıkmaza girdi.

Moeskroen Kulübü Menajeri Roland Louf, adli açıdan bu konuya nasıl çözüm bulabileceklerini araştırdıklarını açıkladı. Anderlecht Kulübü ise Mpenza'nın transferi için 1.25 milyon Euro vermeye hazır olduklarını, ancak rakamın yüzde 25'ini Galatasaray'a ödeyeceklerini bildirdi.

Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, ''Moeskroen Galatasaray ile mahkemelik olmak istiyorsa kendileri bilir. Biz kulüp olarak bu riske giremeyiz. Galatasaray ileride Mpenza'nın peşine düşüp, kulüpte huzursuzluk yaratabilir'' diye konuştu.

Belçikalı futbolcu Mpenza, 2001-2002 sezonunda Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Galatasaray'a transfer olmuştu.
bu hic oynamadi galiba
fotodaki yanindaki spehar bi deplasmanda oyuna girmisti sanirim
horvat da 2 mac fln oynamistir

Horvat en son UEFA da fenere karsi oynadi

Bi 100 kilo vardi bence

bu hic oynamadi galiba
fotodaki yanindaki spehar bi deplasmanda oyuna girmisti sanirim
horvat da 2 mac fln oynamistir
bu spehar 25 yasında futbolu bırakmıs mı ne...

1531088400458.webp

Yine umrumda degilsin Aydin, ne yazarsan yaz artik provoke edemiyorsun, o oyununa gelmem.
Ama bu pabuc birakacagim anlamina gelmiyor, rahatsiz mi ediyorsunuz rapor, yalan mi yaziyorsunuz demin yaptigim gibi ifsa.
Ben konuda kimse ile kavga falan da etmiyordum, kendi fikirlerimi yazdim.
Konuda bana satasanin kim oldugu ve sonradan buna müdahil olanin da kim oldugu belli.
Bundan sonra haberin olsun, sonra asilsiz iddialarda bulunma, her satasmani raporlayacagim.
Dün yine satasan sendin ve ben sana dün üc kere yazdim, rahat birak dedim, muhattap alma beni, dedigin gibi engelle dedim, rica ettim hatta yalvardim bile denebilir.
Sen hala uslanmiyorsun, satasmaya devam ediyorsun.
Ben sana laf anlatamadigima göre bana kalan tek cözüm verdigin rahatsizligi raporlamak.

Yine umrumda degilsin Aydin, ne yazarsan yaz artik provoke edemiyorsun, o oyununa gelmem.
Ama bu pabuc birakacagim anlamina gelmiyor, rahatsiz mi ediyorsunuz rapor, yalan mi yaziyorsunuz demin yaptigim gibi ifsa.
Ben konuda kimse ile kavga falan da etmiyordum, kendi fikirlerimi yazdim.
Konuda bana satasanin kim oldugu ve sonradan buna müdahil olanin da kim oldugu belli.
Bundan sonra haberin olsun, sonra asilsiz iddialarda bulunma, her satasmani raporlayacagim.
Dün yine satasan sendin ve ben sana dün üc kere yazdim, rahat birak dedim, muhattap alma beni, dedigin gibi engelle dedim, rica ettim hatta yalvardim bile denebilir.
Sen hala uslanmiyorsun, satasmaya devam ediyorsun.
Ben sana laf anlatamadigima göre bana kalan tek cözüm verdigin rahatsizligi raporlamak.

Bu kadar sitemi neye ettiğini öğrenmek için 30 sayfa geriye gittim bişey bulamadım.Senin yüzünden gözüm bozuldu...

İnsua diye bir heriw vardı Arjantin'de, Gerets kimseyi almayın gerekirse ama bunu mutlaka alın onun transferi gece rüyalarıma giriyor filan diyordu. 1 ay yazdılar geldi gelecek diye, adama daha çok para vermemize rağmen boca juniors'a gitti. Sonra futbol dehası Bülent Tulun, Tuttu Sasa İliç'i getirdi millet beğenmemişti bu transferi. Adam efsane oldu. :cigara: Bu insua denen eleman da 3-4 yıl sonra bursaspora geldi ve döküldü yamulmuyorsam.

Gençlik yarasa gibisiniz uyusanıza kardeşim. Hadi biz çalışıyoruz siz niye uyumuyorsunuz.:-)

İnsua diye bir heriw vardı Arjantin'de, Gerets kimseyi almayın gerekirse ama bunu mutlaka alın onun transferi gece rüyalarıma giriyor filan diyordu. 1 ay yazdılar geldi gelecek diye, adama daha çok para vermemize rağmen boca juniors'a gitti. Sonra futbol dehası Bülent Tulun, Tuttu Sasa İliç'i getirdi millet beğenmemişti bu transferi. Adam efsane oldu. :cigara: Bu insua denen eleman da 3-4 yıl sonra bursaspora geldi ve döküldü yamulmuyorsam.
Ilic isim olarak mi begenilmedi yoksa oynadigi oyun olarak mi?
Ona göre küfür edecegim.

Hayatimda Sasa Ilic kadar gösterişsiz olup da hayran olduğum başka adam yoktur. Sanırım Salzburg'dan gelmişti ve gazetede okumuştum. Hic böyle olacağını da düşünmemiştim, şu an onun gibi adam olsa sırtımı yaslar maçları rahat rahat izlerdim .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilic isim olarak mi begenilmedi yoksa oynadigi oyun olarak mi?
Ona göre küfür edecegim.

Biraz hakir gördüler diye hatırlıyorum. Pek sükseli bir transfer değildi. Gerets gelince de bu adam wolsburgu küme düşürdü nereden buldunuz bunu v.s. sallıyordu medya bülent üstat siz ne konuşuyonuz çok iyi hoca aldık göreceksiniz diye canlı yayınlarda şov yapıyordu haklı çıktı.

Biraz hakir gördüler diye hatırlıyorum. Pek sükseli bir transfer değildi. Gerets gelince de bu adam wolsburgu küme düşürdü nereden buldunuz bunu v.s. sallıyordu medya bülent üstat siz ne konuşuyonuz çok iyi hoca aldık göreceksiniz diye canlı yayınlarda şov yapıyordu haklı çıktı.
Anladim renktas, Ali abinin de yazdigi gibi kendisine hayran birakan muhtesem bir oyuncuydu.
Ben forma aldigim zaman arkasina isim yazdirmazdim normalde, forma arkasina ilk defa Ilic icin isim yazdirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt