Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suanki ülke siyasi ve ekonomik durumda ben olsam transfer yapmam

maaslari ödeyemeyecek hale gelecez bu gidişle

Lazare armani yazan olmus

Stili ndiaye gibi,Eupen da makalele kolay kolay vaz gecmedi kendisinden

Telles için Liverpool ve Bayern kapışıyor bakalım nereye gidecek....Porto'dan Telles'in payına karşılık Aboubakar'ı kiralayalım haberi çıkmadı mı daha

Haberi okudum, sekiz milyonluk bir tekliften bahsedilmiyor. Aksine, Belhanda'nın transfermarkt sitesine göre piyasa değerinin dokuz milyon olarak göründüğü, böyle bir miktarı Bremen takımının karșılamasının zor olduğu, bir ihtimal kiralık olarak düşünülebileceği yazılmış.

Bremen ve dokuz milyon euro bölümünün doğru olduğunu düşünüyorum, çünkü bildiğim kadarı ile Bremen gerçekten o miktarları ödeyebilecek durumda değil.
Yok ben bu haberde 8 Milyon geçtiğini iddia etmedim,Ali Naci o dönemde yazıyordu bu gelişmeleri bu haber hani yabancı medyadan olsun diye koydum.

Yok ben bu haberde 8 Milyon geçtiğini iddia etmedim,Ali Naci o dönemde yazıyordu bu gelişmeleri bu haber hani yabancı medyadan olsun diye koydum.
Anladım renktaş.
Haberin içeriğini sallıyorsun demek istemedim yanlış anlama.

Sadece içeriğini aktardım ve Bremen takımı hakkında yazılanlar, Ali Naci'nin dediklerinin aksine daha mantıklı ve o takımın gerçekleri ile uyuşuyor.

Fatih Terim: "Transferimiz biraz sürpriz oldu size. Biri bana sordu, "Hocam çok gizli oldu diye." Transfer zaten gizli yapılır."

DhrMysJW0AE1JRS

o halde kendisini davet ediyoruz
a8919d631777eaa18a1f1259a8d4b8cd.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt