Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ön liberoymuş skora katkısı olan biride değil bize box to box biri lazım donk yerine olabilirdi ama...Genkteki genç çocuk,acayip potansiyeli var
detaylari aciklamadilarKaça gitmiş imza parası vs
Yok ben bu haberde 8 Milyon geçtiğini iddia etmedim,Ali Naci o dönemde yazıyordu bu gelişmeleri bu haber hani yabancı medyadan olsun diye koydum.Haberi okudum, sekiz milyonluk bir tekliften bahsedilmiyor. Aksine, Belhanda'nın transfermarkt sitesine göre piyasa değerinin dokuz milyon olarak göründüğü, böyle bir miktarı Bremen takımının karșılamasının zor olduğu, bir ihtimal kiralık olarak düşünülebileceği yazılmış.
Bremen ve dokuz milyon euro bölümünün doğru olduğunu düşünüyorum, çünkü bildiğim kadarı ile Bremen gerçekten o miktarları ödeyebilecek durumda değil.
detaylari aciklamadilar
biraz baktım ndiaye,onyekuru hepsi aynı menajerlik şirketine bağlı önerilmiştir kesinLazare armani yazan olmus
Stili ndiaye gibi,Eupen da makalele kolay kolay vaz gecmedi kendisinden
Üc kulvarda oyniyor adamlar bol alternatifli kadro lazim olabilir yaniAlaba varken zor
Anladım renktaş.Yok ben bu haberde 8 Milyon geçtiğini iddia etmedim,Ali Naci o dönemde yazıyordu bu gelişmeleri bu haber hani yabancı medyadan olsun diye koydum.
Origi muhabbeti nerden çıktı ?
biraz baktım ndiaye,onyekuru hepsi aynı menajerlik şirketine bağlı önerilmiştir kesin
Fatih Terim: "Transferimiz biraz sürpriz oldu size. Biri bana sordu, "Hocam çok gizli oldu diye." Transfer zaten gizli yapılır."
![]()
hocamiz trollemisFatih Terim: "Transferimiz biraz sürpriz oldu size. Biri bana sordu, "Hocam çok gizli oldu diye." Transfer zaten gizli yapılır."
![]()