Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues 1 iyi sezon sonra hemen zam istemez, Turkiye'de mutlu oldugunu ve kalmak istedigini soylemisti ama PL'den teklif gelirse kesin gider. PL'de oynama firsati her zaman gelmez, teklif geldiginde ayni Ndiaye gibi degerlendirir.

Baska bi vatandaş yazmis. Bi trabzonluda okay'a sitem etmis. Celta icin trabzon'dan 2-3 seviye alti takima gittin demis. :D

Levent Tüzemen cok sever Yasin'i ondan aklima o herif geldi.

Allah akil fikir versin. Ispanya birinci ve ikinci ligde herhangi bir x takimda oynamayi Trabzon da oynamaya tercih ederdim ben.

Yuvaya dönme vakti geldi

Erzurumlu olduğum için Hakan'ın birçok maçını izleme şansım oldu süper lige çıkmamız da emeği büyük fakat hakan için yorumum şu maçta öyle sutlar pozisyonlar çıkarmış ki ağzına acı izliyorsun sonra çok saçma bir gol yiyince aynı kaleci mi izliyorum diye kendine sormadan edemiyorsun belki tafarellin elinde bambaşka bir hakan da olabilir 3. Kaleci için uygun

Kekonun teki oturduğumuz mekanı Çav Bella çalıyor diye bastı güya, sarhoşluktan götünü başını toparlayamayıp girdiği gibi düştü. Skkdkskdjdjjkskdjdjsj

Onyekurunun 2 M alması normal muhtemelen Evertondan da o kadar alıyordur hepsini karşılama karşılığında kiralanmıştır iyi iş

Basin istedigi kadar sallasin,gizli bir sekilde ilerliyoruz transferde

evertondan niasse ve funes moriyi de kiralayak

evet moriyi villareal almış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asil biraz kizdigim konu su. Everton Onyekuruyu belese almis. Biz parlatak SLde bi türlü adamlar oynatmadan Belki Rahat bir 20 milyon indirebilir cebine.

Niye arastirmiyoruz Su belçika ligini anlamiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadyoya lafım yok benim. Belhanda çöpünü Fernando'nun yanına koyarsan Fernando 10. dakikada kavga eder çöphanda ile. Belhanda yerine bırak Emre Akbaba'yı Deniz Türüç bile daha iyi olur.

Dursun Özbek in yigenimisin sen,bu kafa başka bir soyisimle varolamaz.Otelde kaliyon niye parasuni vermiyon la?E sport un amkydun sıra gerçeğine mi geldi.

Galatasaray, kiralık olarak transfer etmek istediği ve KAP'a bildirdiği oyuncu Henry Onyekuru için Everton'a 750 bin euro kiralama bedeli, oyuncuya ise yıllık 1.5 milyon euro ödeyecek. (BipSpor) YellowRed Post on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt