Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Fenerliler ağır eziklik içindeler her zaman olduğundan fazla. Sözde Ali Koç gelip bunları kurtaracaktı ya, 40 gün geçti hala ses seda yok, üstüne Volkan'la sözleşme yenileyince eski eziklikleri depreşti heralde, en son 5 yıl filan önce kupa gördükleri için baya ağlak modu açmışlar erkenden. Bizim taraftar mesela hem şu an için rahat hem böyle bir değişim olsa bu kadar aceleci yaklaşmazdı, mesela Aziz'in yanında lafı edilmeyecek Dursun gitti diye yeni gelen başkan havadan ne kadar krediye sahip oldu sadece onu gönderdikleri için, bu adamlar o beladan kurtulmasına rağmen hemen yenisini taşlamaya geçmişler. Başarısızlıktan yıldıkları için olsa gerek.

Bize gelince şu 8 numaramızı alsak bir an öncede takıma alışsa iyi olur.

rodrigues'ten cabuk vazgeciyorsunuz arkadaslar bence 8-9 'a satanlar gordum, yaptigi isler o kadar kolay isler degil, tarihin en buyuk sampiyonluk cekismesinden cikardigimiz zaferi ve onun mimarlarini kucumsemeyelim lutfen

Yalnız Fenerliler ağır eziklik içindeler her zaman olduğundan fazla. Sözde Ali Koç gelip bunları kurtaracaktı ya, 40 gün geçti hala ses seda yok, üstüne Volkan'la sözleşme yenileyince eski eziklikleri depreşti heralde, en son 5 yıl filan önce kupa gördükleri için baya ağlak modu açmışlar erkenden. Bizim taraftar mesela hem şu an için rahat hem böyle bir değişim olsa bu kadar aceleci yaklaşmazdı, mesela Aziz'in yanında lafı edilmeyecek Dursun gitti diye yeni gelen başkan havadan ne kadar krediye sahip oldu sadece onu gönderdikleri için, bu adamlar o beladan kurtulmasına rağmen hemen yenisini taşlamaya geçmişler. Başarısızlıktan yıldıkları için olsa gerek.

Bize gelince şu 8 numaramızı alsak bir an öncede takıma alışsa iyi olur.
sattigin kadar al varken ne bekliyor o saflar da anlamam ki, bonservissiz yada kiralik agirlikli olur bizim gibi

garry bencede gitmemeli büyük takımlarda hızlı adamlar olmalı bizde 1 tane vardı 2 tane oldu

gitmesi gereken adam belhanda ama onu büyük paralara satmak icin menajerlere para yedirmek lazım

gary ihtimal dahilinde konusulyo.öncelik olarak carole,tolga ve tarık gidecek zaten.relax

ne kadar dogru bilmiyorum ama bolasiye teklif yapmısız,everton reddetmiş.fenerin işi daha zor bu durumda.

form geçicidir klas kalıcı ben inanıyorum gelecek honda reis

onyekuru takımın en değerli oyuncusu oldu

önceden transfermarktta takımımızın değeri 150 160milyon felandı şuan 70lerde. keza fb bjkde öyle

Muslera 18, Sneijder 18, Burak 14, Selçuk 12, Melo 10 m olduğu dönem.

Yönetim, 31 yaşındaki Yasin Öztekin’in istediği paraya 2 oyuncu getirdi;

31 Yaşındaki Yasin - 1.8 Milyon €
21 Yaşındaki Henry - 1.4 Milyon €
27 Yaşındaki Muğdat - 0.3 Milyon €

(Vatan)

seviyorum bu yönetimi

badou degil emre belozoglu tarzi 8 numara lazim bize.
tabi ki Terim kadar futbolu bilmiyoruz ama bazen duygusalligindan oturu futbolculara fazla guveniyor bence

hangi oyuncunun kimin yerine geldiği daha belli olmaz lig başlamadan. iyi olan oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt