Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu anladim. Potansiyel olarak birini digerinden daha iyi yapan ne bunu soruyorum?

"Bence Baris Cengiz'den daha potansiyelli" ve "Bence Yunus Messi'den daha potansiyelli" onermeleri arasinda bir fark yoktur. Keza ikisi de gorus ve subjektif yargidan ibarettir. Altini doldurmakla mukellef bu onermeleri ortaya atanlar.

Oyle pasif-agresif "hohoho bunlar potansiyel ne demek onu bile bilmiyorlar" demekle olmaz.
bu oyuncu senin için neden overrated ise benim için de yetenekli bir oyuncu rdaş daha nasıl farklı biçimlerde anlatabilirim bilemiyorum ama bu çocuk benim babamın oğlu değil, akrabam falan değil menajerliğini de yapmıyorum. ancak benim şuan piyasada bildiğim yerli oyunculardan cengiz seviyesine çıkabilecek potansiyele sahip bir oyuncu olduğuna inanıyorum. ha sen dersen ki böyle düşünme ben rahatsız olurum,seni mi kiracağım banane barışlardan berkelerden. hala neyi uzatıyorsun anlamadım. Belhanda'yi burada beğenende var itin biyerine sokanda var olabilir böyle şeyler benim fikrim o yönde.

DK’nın hayal kırıklığı 11i kötü oldu rahat 2M değeri düştü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denayeri topçu olarak fazla beğenmiyorum ihtiyacımız olan oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama adamıda seviyorum lan. En azından yürekli adam. K.çı başı oynamıyor sözde öz evlatlar gibi

Hani resmi olarak isteyen bir takım var mı bilmiyorum ama Rodrigues veya Feghouli 'den birisi ile yollarımızı iyi bir bonservis karşılığında ayırabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz

Evet kanatlarımız çok iyi oldu böyle ama takımda hala yedek forvet , yedek stoper , merkez orta saha , yedek kaleci eksiklerimiz var. Sadece Rodrigues 'ten gelecek bonservis ile bu transferleri bitirebiliriz

What can I do sometimes..
33cef5487b1da59063240ec2d87daa6a.jpg

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
reissssss:tbr:

Bu adam silah zoruyla gitmediği sürece ayrılmaz gibi anca Fatih hoca durumu güzelce anlattıysa onun isteği üzerine ayrılır

Ama Garryden başka satılacak isim de gözükmüyor bakalım neler olacak

Sosyal medyada her yazilana inanmayin beyler,onyekuru transferi muhabirler ve twitter da duyumcu diye takilanlarin bi halt bilmedigini gösterdi

Onyekuru transferinden sonra 1 günde en az 40-50 tane Genc oyuncu ismi yazildi,ya tutarsa hesabi

Onyekuru bugün ya 15 dakika sonra, ya da akşam (türk saati) 19:30’da Zürich’te olur.

İstanbul Atatürk’ten bugün 2 uçak kalkıyor Zürich’e.

Hoca yarın (bugün) bekliyoruz dedi. Ufak pürüzler olabilir tabi, ama umarım bugün katılır.

Neden Baris Alici'nin Cengiz Under'den daha potansiyelli oldugunu dusunuyorsun?
"barış alıcı potansiyel olarak cengiz'in üzerine çıkabilecek bir yetenek malesef fbye giderse olacağını sanmam ama durum öyle."

ha bu arada tam olarak böyle yazmışım ama demek istediğimi anlatamadim herhalde. çıkabilecek bir yetenek, 'çıkabilecek' bir yetenek, çıkma ihtimali olan bir oyuncu, ileride o seviyelere ulaşabilecek bir oyuncu ''bence'', ''benim fikrime göre''...

ha çıkar çıkamaz o beni bağlamaz, telles linç edilirken ben gelecekte onun çok iyi bir seviyeye geleceğine inanıyordum ve şuan en iyi kulüplerle adı anılıyor. bu futbolcuyla alakalı olan bir durum tamamen. yoksa banane oyuncunun gelişiminden. fenere giderse zaten oralara ulaşamaz mesela

Sasirmam acikcasi.

Herkes tapiyor adama da, sampiyon olamasaydik ben görürdüm o tapanlari. Ilk onlar tüm sucu Ndiaye ye yüklerdi.

16 Milyon kazandirdi eyvallah tesekkür ederim ama bu adam bulunmaz hint kumasi degil. Yillarca Selcuk, Tolga, Bilal, de Jong gibi kagni gibi adamlari görünce taraftar biraz kosan biraz enerjisi olan adami görünce simsiki sarildi bütün defolarini görmemezlikten geldi.

Ha bu arada saydigim adamlar arasinda en iyisi 33 yasindaki Bilal di oynadigi döneme bakarsak.
16 Milyon kazandirmadiki bu adam, bu burada bu adam gelirken özellikle maasini elestirenlere laf cakmak icin kullanilan ve gercek olmayan bir durum.
Resmi olarak 7,5 milyona aldik, gayri resmi daha fazla oldugu söyleniyor.
Mustafa Cengiz bir röportajinda söylemisti, Dursun sadece maaslari degil bonservis taksitlerini de ödememis.
Yani bu adamin Bonservisi ödenmemis duruyordu.
Aldigimiz bonservisin yarisi Osmanlispor takiminin, gayri resmi olarak belki de daha fazlasi.

Bu arada 3 gün önce kamptan ayrılıp Rosenborg-Tromso maçını yakından takip eden teknik heyetimiz izlenen isimlerle alakalı detaylı bi rapor hazırlamış.
askin ates
-duyumlari ne durumda bilmiyorum şuan

Altınordu neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim altyapı açısından Türkiye'de ki en iyi camia bursaspordur.Hamzanın beğenmediği bu çocuktan bir yol olmaz dediği sağ bek lilleye gitti.Enes çok daha iyi yerlere gidecek.Kalecileri yavuzhan o yedek yavşak febeli altınordu kalecisinden çok daha iyi.Altınordu kim kardeşim.Ne başarısı varmış

rekmdas 1 kadro yapda zevkin doruklarina ulasalim be
Hani resmi olarak isteyen bir takım var mı bilmiyorum ama Rodrigues veya Feghouli 'den birisi ile yollarımızı iyi bir bonservis karşılığında ayırabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz

Evet kanatlarımız çok iyi oldu böyle ama takımda hala yedek forvet , yedek stoper , merkez orta saha , yedek kaleci eksiklerimiz var. Sadece Rodrigues 'ten gelecek bonservis ile bu transferleri bitirebiliriz

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray tarihinin en çok bonservis kazandıran oyuncusu Badou Ndiaye kral geri gelir inş

Berke benim kardeşim gibi, şu an ülkenin en potansiyelli yerli kalecisi ama bence süre almaya ihtiyacı var. Barış Alıcı ise hazır, Fenerbahçe’ye doğrudan katkı verecektir, çok güveniyorum ona da. Yurt içinde yapılabilecek en iyi hamleler bunlardı.
ugur karakullukcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt