Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.272
- 20.112
- 3.313
"Elimizde kaldı" değil.O değilde Belhanda elimizde mi kaldı şimdi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kadro da tutabildik !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Elimizde kaldı" değil.O değilde Belhanda elimizde mi kaldı şimdi
o geçen yaz elimizde kalmıştı zaten de bazılarının geç haberi oldu. fatih hoca şuan en çok belhanda için teklif bekliyordur adım gibi eminimO değilde Belhanda elimizde mi kaldı şimdi
kendi dilini anlamada 45 ülke arasından 37. sıradaymışız. aslında duruma bakarsak fena değil 37.
bu oyuncu senin için neden overrated ise benim için de yetenekli bir oyuncu rdaş daha nasıl farklı biçimlerde anlatabilirim bilemiyorum ama bu çocuk benim babamın oğlu değil, akrabam falan değil menajerliğini de yapmıyorum. ancak benim şuan piyasada bildiğim yerli oyunculardan cengiz seviyesine çıkabilecek potansiyele sahip bir oyuncu olduğuna inanıyorum. ha sen dersen ki böyle düşünme ben rahatsız olurum,seni mi kiracağım banane barışlardan berkelerden. hala neyi uzatıyorsun anlamadım. Belhanda'yi burada beğenende var itin biyerine sokanda var olabilir böyle şeyler benim fikrim o yönde.Onu anladim. Potansiyel olarak birini digerinden daha iyi yapan ne bunu soruyorum?
"Bence Baris Cengiz'den daha potansiyelli" ve "Bence Yunus Messi'den daha potansiyelli" onermeleri arasinda bir fark yoktur. Keza ikisi de gorus ve subjektif yargidan ibarettir. Altini doldurmakla mukellef bu onermeleri ortaya atanlar.
Oyle pasif-agresif "hohoho bunlar potansiyel ne demek onu bile bilmiyorlar" demekle olmaz.
menajeriyim o yuzdenNeden Baris Alici'nin Cengiz Under'den daha potansiyelli oldugunu dusunuyorsun?
reissssssWhat can I do sometimes..![]()
LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"barış alıcı potansiyel olarak cengiz'in üzerine çıkabilecek bir yetenek malesef fbye giderse olacağını sanmam ama durum öyle."Neden Baris Alici'nin Cengiz Under'den daha potansiyelli oldugunu dusunuyorsun?
16 Milyon kazandirmadiki bu adam, bu burada bu adam gelirken özellikle maasini elestirenlere laf cakmak icin kullanilan ve gercek olmayan bir durum.Sasirmam acikcasi.
Herkes tapiyor adama da, sampiyon olamasaydik ben görürdüm o tapanlari. Ilk onlar tüm sucu Ndiaye ye yüklerdi.
16 Milyon kazandirdi eyvallah tesekkür ederim ama bu adam bulunmaz hint kumasi degil. Yillarca Selcuk, Tolga, Bilal, de Jong gibi kagni gibi adamlari görünce taraftar biraz kosan biraz enerjisi olan adami görünce simsiki sarildi bütün defolarini görmemezlikten geldi.
Ha bu arada saydigim adamlar arasinda en iyisi 33 yasindaki Bilal di oynadigi döneme bakarsak.
Hani resmi olarak isteyen bir takım var mı bilmiyorum ama Rodrigues veya Feghouli 'den birisi ile yollarımızı iyi bir bonservis karşılığında ayırabilirsek iyi bir iş yapmış oluruz
Evet kanatlarımız çok iyi oldu böyle ama takımda hala yedek forvet , yedek stoper , merkez orta saha , yedek kaleci eksiklerimiz var. Sadece Rodrigues 'ten gelecek bonservis ile bu transferleri bitirebiliriz