Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terimin ve A.Albayrak’ın sürpriz ayrılık diye bahsettiği isim bence Feghouli olabilir. Kenarda daha driblingçi adam ister hoca. Ayrıca kalitesi tartışılmaz olsa da sanki adaptasyonu henüz sağlayamadı ve kendi de gitmek istemiş olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terimin ve A.Albayrak’ın sürpriz ayrılık diye bahsettiği isim bence Feghouli olabilir. Kenarda daha driblingçi adam ister hoca. Ayrıca kalitesi tartışılmaz olsa da sanki adaptasyonu henüz sağlayamadı ve kendi de gitmek istemiş olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adaptasyon değil de hoca ilk geldiğinde 10 numarada denedi bu zaten Feghouli'yi kanatta kullanmak istemediğini gösteriyor bence

Screenshot_20180711-113926.webp

30-40 milyon bonservis ve 5-10 milyon yıllık ücretle almadılar. Çinli zengin Trezeguet' yi de alamayacak olsa o işe hiç girmezdi.

Fazla riskli bir transfer değildi, ihtiyaç ve bütçe olsa alınmasına itirazım olmazdı doğrusu. Ancak Onyekuru gelmemiş olsaydı bile daha öncelikli başka mevkiler vardı. Garry-Feghouli den biri gitse bile bu dediğim geçerli yani...

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli için yıllık 3 milyon Euro bütçe ayıran Katar kulübü, 28 yaşındaki oyuncuya ödenen maaşı duyunca masaya oturmadı. (Sabah) FutbolArena on Twitter

İçimde Trezeguet'i alacağız bu yöntemle gibi bir his var,ama ben istemiyorum bu transferi hayırlısı bakalım

Ben istiyordum baya Trezeguet’yi.

Yazık oldu. Neyse sağlık olsun.

(Adamın Beşiktaş, Trabzonspor maçlarının 90 dakikasını izlediydim, inanılmazdı)

amrabatta oldugu gibi kafayı takmıs olabilirler ama durun bakalım,sakin

Trezeguet konusunda cok pisman olacaz gunumuzde 5 milyon euro ciddi bir parw degil ve oyuncu daha cok gençti. Hata yaptık. Bu lige de alışmıştı büyük avantaj.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trezeguet konusunda cok pisman olacaz gunumuzde 5 milyon euro ciddi bir parw degil ve oyuncu daha cok gençti. Hata yaptık. Bu lige de alışmıştı büyük avantaj.

Hata degilki, bizim paramiz yok, alan takimin parayi tak diye masaya koyan sahibi.

Bir yandan gelmemesi iyi olur rodrigues'i elden cıkartmayız

Rodrigues - feghouli - henry Yeter

Benim anlamadigim Onyekuru geldikten sonra hoca surpriz ayriliklar olabilir dedi, ertesi gun Apo Trezeguet gundemimizde dedi, ya Garry yolcu ve bir kanat oyuncusu daha alacagiz, ya da Apo medya Trezeguet'e yonelsin diye bir baska gizli operasyon yurutuyor :d

onyekuruyu almısken sence trezgeuet anlamsız değil mi?onyekuru sakatlanmadan önce tüm belçika liginin içinden geçti.üstüne garry var.zayıflamıs,sezon kampı yiyen feghouli var.trezgeuetyi nereye alıyoruz daha?forvet yok takımda

Benim anlamadigim Onyekuru geldikten sonra hoca surpriz ayriliklar olabilir dedi, ertesi gun Apo Trezeguet gundemimizde dedi, ya Garry yolcu ve bir kanat oyuncusu daha alacagiz, ya da Apo medya Trezeguet'e yonelsin diye bir baska gizli operasyon yurutuyor :d
ahmed musa gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt