- 26 Kasım 2012
- 186.398
- 260.977
- 5.998
karabuge 1 milyon tl yeter ustune 3-4 genc veririz kiralik sonucta topculari kalmamisa benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haydaaaaaaaaa

Bu yüzden Anadolu takımlarından oyuncu alınmasına karşıyım. Bu kaleci bugüne kadar ne oynadı da 750000 € istiyorlar.
Almam abi, bu çocuk simdiye kadar ekstra ne koydu ortaya?350.000 € ya biter Çağlar transferi ho , Herhalde bir ücret isteyecekler üstüne para verelim diyecek halleri yok ya
Kuru KAP gelmemesinin nedeni saglik sorunu mu acaba? Yada iyimser tahminle Opsiyon pazarligi mi? Kafamda deli sorular)
Ben olaya yabancı sınırı açısından bakmıyorum. Bu oyuncu TL karşılığı bu denli yüksek bir bonservisi haklı çıkaracak ne yaptı.vay be yabancı kontenjanı varken türk topçular için 750 bin euro çerez parasıydı şimdi yüksek bi ücret olarak bakılıyor. neresinden tutarsan tut yabancı kontenjanının büyük bi pranga olduğu herseferinde ispatlanıyor.
doğruysa mükemmel iş çıkarmışlar.onyekurunun opsiyonu 6 milyon € arklar
Tamam anladik forumca görmedin...Ben de medya da gördümü diyorum dogru yanlis pek bilemem ama Fatih Terim Kilo vermesini istemis göya...senin kadar feg in popo sunu incelemedim...Ben pek begenmiyorum feg i aldigi para ile karsilastirinca:red: bu yazki antrenman fotolarında forumca gobek ve popo görmedik feghoulide ama neyse.90 kilo diyelim feghouliye sorun degil
Ulan Kasımpaşa başkanına ne senin kaç yıllık klüp olduğundan,fanatiklik beynini yemiş.Mantik basit parayı veren adamı alır.Pardon hacı mantık dedim..???Beyinsiz cahil herif. Bahsettiğin camia 113-114 yıllık camia. Liginde oynayan, ama senin direk rakibin olmayan bir camia.
Bir yönetici ısrar etmiş, uğraşmış, teklfimizide yapmışız. Yaptığımız teklifde 5 milyonu bulmuştur, kiralıkta olsa. Adamlar inatla hayır deyip, çocuğunda hevesini, ne istediğini dinlemeyip Çek Cumhuriyetine yolladı.
Bunda anlaşılmayacak ne var? Benim yazımda birşey yokta, senin olmayan beyinine yeterince oksijen gitmiyor sanırım.
Hacıyı macıyıda bi geç. Senin hacın değilim adam gibi yazacaksan yaz, yazamicaksan engelle bak dalgana.
Yedek kaleci olarak beklenti ne ki , Muslera ayarına yakın bir adam bekliyorsak öylesini hem bulamayız hem alacak gücümüz yok , Çağlar genç ve potansiyelli bir kaleci en azından Eray ve İsmail Çipe gibilerini besleyeceğine Çağları kadroya kat bişey kaybetmezsinAlmam abi, bu çocuk simdiye kadar ekstra ne koydu ortaya?
Ulan Kasımpaşa başkanına ne senin kaç yıllık klüp olduğundan,fanatiklik beynini yemiş.Mantik basit parayı veren adamı alır.Pardon hacı mantık dedim..???