Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
18:30 sergen gmt 2+ kullanıyorlar bir saat geridelerakşamki antrenman basına açık ve 5 :30ta di mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18:30 sergen gmt 2+ kullanıyorlar bir saat geridelerakşamki antrenman basına açık ve 5 :30ta di mi
onyekurunun opsiyonu 6 milyon € arklar

2. kalecinin Super Lig mac tecrubesi olan , guvenilir bir kaleci olmasi gerekir. Gelecekte ne olacagi bilinmez. Mesela CL de onemli bir macta bir pozisyonda Muslera nin kirmizi kart ile atildigini dusun..
Onur, senle konuşurken efendiliginden etkilenip kusura bakma demistim tartışmamızda yani ben geri çekilmiştim değil mi? Karışmak bana düşmez ama bence o yönün bu mizahi yönünden daha iyi kardeşimBu gerizekalı kadar oynayacak bı oyuncumuz altyapıda yok mu lan?
Eray'in farklı isimdeki versiyonu gibi bir şey bu. Bir de 750k istiyorlar bunun için öyle mi?
Bak bakayım veriyor muyuz. Bak bak.
.![]()
Tabii arkadaşları ile konuşup fikrini değiştirmezse diye de espri yaptı. Yani bizim takimdakilere dem vurduonyekuruya maç başı yokmuş sadece galibiyet primi
Nefret ediyorum sunlardan yav. Bize gelince her türlü adiligi yapıyorlar. Boklarinda bogulsunlar.Onur, senle konuşurken efendiliginden etkilenip kusura bakma demistim tartışmamızda yani ben geri çekilmiştim değil mi? Karışmak bana düşmez ama bence o yönün bu mizahi yönünden daha iyi kardeşim
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olsun , sen yine de böyle olma . Onlar boğulur boklarındaNefret ediyorum sunlardan yav. Bize gelince her türlü adiligi yapıyorlar. Boklarinda bogulsunlar.