Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry Onyekuru işi opsiyondan ötürü uzuyorsa kesinlikle uzamaya devam etsin , O adama opsiyon konulursa mükemmel olur Garryi falan satıp yerini onla doldurmak harika olabilir

Bedelsiz Kiralık - 2 M € Maaş - 10 M € Opsiyon

Perfecto 1 transfer haline getirir Henry renktasımızı

Onyesulu renklerımıze baglan artık rrenktaş

Mustafa Cengiz: "Biz sponsorluk için elimizden geleni yapıyoruz. Onları saklandıkları yerden çıkartmasını da biliriz. Ama biz Galatasaray'ın potansiyelini biliyoruz, kendimizden çıkartmalıyız bunu."

Önemli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. kalecinin Super Lig mac tecrubesi olan , guvenilir bir kaleci olmasi gerekir. Gelecekte ne olacagi bilinmez. Mesela CL de onemli bir macta bir pozisyonda Muslera nin kirmizi kart ile atildigini dusun..

Tamam güzel söylüyorsun da CL de rahat olacak mi icin Caglar oynarsa.

Ya adam gibi yedek kaleci alsinlar ya da hic almasinlar ben onu diyorum. Yarim yamalak bir is yapmanin hic bir zaman bir getirisi olmaz hayatta hic bir konuda.

Ya tam yapacaksin ya hic. Bu yüzden de Caglar'a para verecegimize altyapidan birini kadroya alalim dedim ben. Normalde bize daha tecrübeli bir yedek kaleci lazim her halükarda.

Bu gerizekalı kadar oynayacak bı oyuncumuz altyapıda yok mu lan?
Eray'in farklı isimdeki versiyonu gibi bir şey bu. Bir de 750k istiyorlar bunun için öyle mi?

Bak bakayım veriyor muyuz. Bak bak.
.
images

Sponsorluk konusunda Başkan yanlış yapıyor. Bu devirde, Türkiye'de kimse gelip kendi isteği ile sponsor olmaz. Sen ikna etmek için kırk takla atacaksın.

Bu gerizekalı kadar oynayacak bı oyuncumuz altyapıda yok mu lan?
Eray'in farklı isimdeki versiyonu gibi bir şey bu. Bir de 750k istiyorlar bunun için öyle mi?

Bak bakayım veriyor muyuz. Bak bak.
.
images
Onur, senle konuşurken efendiliginden etkilenip kusura bakma demistim tartışmamızda yani ben geri çekilmiştim değil mi? Karışmak bana düşmez ama bence o yönün bu mizahi yönünden daha iyi kardeşim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt