Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru'da problem olmadığı bariz anlaşıldı bu açıklamanın ardından

ne izlionuz olm

bu arada NECID gibi bir oyuncu gerekiyor bize yedek forvet olarak

aspor feghouli icin katarlilarin istedigini, 3750 maasi duyunca vazgectigi haberini yapti. bunlar kadar kolpa kanal yok.?

Mustafa Cengiz: "Üç maç üst üste mağlubiyet alıp görevi devretmezsem, hedefim, futbolculara sadece galibiyet için prim vermek. Fransa milli takımı dünya şampiyonluğuna gidiyor, galibiyet primi 17 bin euro. Biz, 25 bin euro veriyoruz. (Selçuk İnan) Zamanında böyle anlaşılmış."

Ünal Aysal sagolsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aspor feghouli icin katarlilarin istedigini, 3750 maasi duyunca vazgectigi haberini yapti. bunlar kadar kolpa kanal yok.?
Bazen haber gelmiyor önce bir oyuncu belirliyorlar 1.haber menajeri öneriyor ve takım olumlu bakıyor 2.haber oyuncuyla anlaşıldı ve bonservis bedeli için klüple anlaşılacak diyorlar 3.haberde de klübüyle anlaşlamadığı için oyuncu transferi gerçekleşmedi diyorlar. Sonra o klüpten aıklama geliyor oyuncuyla ilgili şu ana kadar bir görüşmemiz olmamıştır diye :D

Tamam güzel söylüyorsun da CL de rahat olacak mi icin Caglar oynarsa.

Ya adam gibi yedek kaleci alsinlar ya da hic almasinlar ben onu diyorum. Yarim yamalak bir is yapmanin hic bir zaman bir getirisi olmaz hayatta hic bir konuda.

Ya tam yapacaksin ya hic. Bu yüzden de Caglar'a para verecegimize altyapidan birini kadroya alalim dedim ben. Normalde bize daha tecrübeli bir yedek kaleci lazim her halükarda.
Onceki yazdiklarimi okumadin herhalde.. Ben Caglar i begenmiyorum. Altyapi kalecilerinin de ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, tecrubesiz ve mac eksikligi nedeniyle yetersiz olacaklarini dusunuyorum. Bu yuzden Super Lig tecrubesi olan, Caglardan daha iyi bircok kaleci var.. Isimlerini de yazdim daha once.. Bunlardan biri olabilir.

hani lan trezegheyi inter istiyordu. slavia prag o parayi nasil odedi

kapgel-logo.jpg

Nijeryalı yeni transferimizzzzz

Mustafa Cengiz: "Nijeryalı yeni transferimizde sadece galibiyet primi olacak. Hedefimiz bundan sonra hep böyle olması. Merak etmeyin. İnşallah arkadaşları 'Sen ne yaptın' demez."

Allah bizi çakmaların şerrinden korusun. Gerçek Trezeguet'in çakmasından kurtulduk derken, şimdi de Emre Akbaba'nın çakması çıktı.

Bakalım bu akşam neler olacak.

Bundan önce Lokomotiv Moskova kampına katılmak için Rusya’ya giden Burak Yılmaz’ı, Albayrak alıp getirmişti.

Tabi ki aynısı olmaz. Belki son bir telefon görüşmesi yapılır ve biraz daha zaman istenir. Eğer ki Trezeguet dinlemeyip, Prag’a imza atar ise, yolu açık olsun ne diyelim. Slavia Prag’da oynamak neyin kafasıysa artık..

bu çinliler cidden dünyayı istila edecek bu gidişle, para fışkırıyor resmen zenginlerinden. çekyaya gidip takım almak hangi manyağın aklına gelmiş acaba.
Bana bütün bu paralı yatırımcılar kara para aklıyorlar gibi geliyor. Kulüpler pek umurlarında değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt