Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.642
- 8.671
- 1.233
Onyekuru'da problem olmadığı bariz anlaşıldı bu açıklamanın ardından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mariano sakatlanirsa oynar tabi veya yoruldugunda. ligde oynayabilir.Linnes satılamaz satılması teklif dahi edilemez bu sezon Mariano'yu kesecek görürsünüz
Aleykümselam, Babayı aldık.slm
gelismeler nelerdir
Bazen haber gelmiyor önce bir oyuncu belirliyorlar 1.haber menajeri öneriyor ve takım olumlu bakıyor 2.haber oyuncuyla anlaşıldı ve bonservis bedeli için klüple anlaşılacak diyorlar 3.haberde de klübüyle anlaşlamadığı için oyuncu transferi gerçekleşmedi diyorlar. Sonra o klüpten aıklama geliyor oyuncuyla ilgili şu ana kadar bir görüşmemiz olmamıştır diyeaspor feghouli icin katarlilarin istedigini, 3750 maasi duyunca vazgectigi haberini yapti. bunlar kadar kolpa kanal yok.?
slm
gelismeler nelerdir
Onceki yazdiklarimi okumadin herhalde.. Ben Caglar i begenmiyorum. Altyapi kalecilerinin de ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, tecrubesiz ve mac eksikligi nedeniyle yetersiz olacaklarini dusunuyorum. Bu yuzden Super Lig tecrubesi olan, Caglardan daha iyi bircok kaleci var.. Isimlerini de yazdim daha once.. Bunlardan biri olabilir.Tamam güzel söylüyorsun da CL de rahat olacak mi icin Caglar oynarsa.
Ya adam gibi yedek kaleci alsinlar ya da hic almasinlar ben onu diyorum. Yarim yamalak bir is yapmanin hic bir zaman bir getirisi olmaz hayatta hic bir konuda.
Ya tam yapacaksin ya hic. Bu yüzden de Caglar'a para verecegimize altyapidan birini kadroya alalim dedim ben. Normalde bize daha tecrübeli bir yedek kaleci lazim her halükarda.
Çinli sahipleri varmış artık.hani lan trezegheyi inter istiyordu. slavia prag o parayi nasil odedi
bu çinliler cidden dünyayı istila edecek bu gidişle, para fışkırıyor resmen zenginlerinden. çekyaya gidip takım almak hangi manyağın aklına gelmiş acaba.Çinli sahipleri varmış artık.
Mustafa Cengiz: "Nijeryalı yeni transferimizde sadece galibiyet primi olacak. Hedefimiz bundan sonra hep böyle olması. Merak etmeyin. İnşallah arkadaşları 'Sen ne yaptın' demez."
Bana bütün bu paralı yatırımcılar kara para aklıyorlar gibi geliyor. Kulüpler pek umurlarında değil bence.bu çinliler cidden dünyayı istila edecek bu gidişle, para fışkırıyor resmen zenginlerinden. çekyaya gidip takım almak hangi manyağın aklına gelmiş acaba.