- 28 Haziran 2010
- 28.978
- 27.661
- 3.298
Trezeguet bir yere imza atsinda yanlislikla Florya dan iceri girmesin.
Yok o kazık bize girecek hocam bunun kaçarı yok ben kabullendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trezeguet bir yere imza atsinda yanlislikla Florya dan iceri girmesin.
Öyle bir ihtimal olsaydı bizimkiler şimdiye parayı gomerdi bence.Şu an trwzueget bizde deseler sasirmam. Acaba gaza gelip parayı mi yatıracağız dedik buna ?
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok o kazık bize girecek hocam bunun kaçarı yok ben kabullendim
alıyorlarsa alsınlar ama 5 milyon falan vermesinler sakın. makul bonservis ve maaşa kimse itiraz etmez.
italyan usulü önce kiralık sonra zorunlu satın alma olursa 4 milyona da razı olurum açıkçası o da yaşı genç olduğu için.Aynen. Ben aslen karsi degilim bu transfere, benim karsi oldugum Kasimpasa nin 2 Milyona aldigi adami bizim 1 ay sonra 5 Milyona almaya kalkmamiz.
Resmen akil tutulmasi. Hele hele harcama yapmadan önce her kurusun hesabini teker teker yapmamiz gereken bir dönemde kesinlikle gereksiz bir transfer olur.
check-up i bedavaya getirmisTRANSFER YATTI - Slavia Praha için sağlık kontrolünden geçen Mahmoud Ahmed Ibrahim Hassan aka. Trezeguet, sözleşme imzaladı. (BeIN)
yanlis okudunuz heralde renkdas
yavas oynasin ayagi kaymasin.Trezege gelsin gelmesine de uygun ücretle olsun bari.Bu arada trezege onyekuruyu top diye oynar.