Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedir bu trezeguet israri

alıyorlarsa alsınlar ama 5 milyon falan vermesinler sakın. makul bonservis ve maaşa kimse itiraz etmez.

Yok o kazık bize girecek hocam bunun kaçarı yok ben kabullendim

FFP seyi olmasaydi soyle 3 milyon euro verilmesinde problem gormezdim sahsen, ama vergilerle beraber 5.9 milyon euro diyorlar. Bizim durumumuz da ortada. Bu kazik lutfen bizden uzak durmali o yuzden.

alıyorlarsa alsınlar ama 5 milyon falan vermesinler sakın. makul bonservis ve maaşa kimse itiraz etmez.

Aynen. Ben aslen karsi degilim bu transfere, benim karsi oldugum Kasimpasa nin 2 Milyona aldigi adami bizim 1 ay sonra 5 Milyona almaya kalkmamiz.

Resmen akil tutulmasi. Hele hele harcama yapmadan önce her kurusun hesabini teker teker yapmamiz gereken bir dönemde kesinlikle gereksiz bir transfer olur.

Albayrak ve Cengiz devlet bağlantılarını kullanarak makul bir ücrete getirecektir

Adamlar 5 istiyor demek ki yoksa takas olsa çoktan halletmistik

Trezeguet aslında çok iyi yaptı böyle bir şey yaparak. Eğer Kasımpaşa da kalsa çok ta yararlı olmaz orada ve gitgide olan değerini de kaybeder. 3milyon bonservis ve1.5 maaş ile halledersek çok güzel olur

euro artıyor ve bu türk futbolunu ciddi etkiler diye düşünüyorum

daha iyisini almışsın daha ne uğraşıyosun arkadaş adama prim yaptırıyoruz başka bişey değil defolsun gitsin nereye isterse bırakın...

Aynen. Ben aslen karsi degilim bu transfere, benim karsi oldugum Kasimpasa nin 2 Milyona aldigi adami bizim 1 ay sonra 5 Milyona almaya kalkmamiz.

Resmen akil tutulmasi. Hele hele harcama yapmadan önce her kurusun hesabini teker teker yapmamiz gereken bir dönemde kesinlikle gereksiz bir transfer olur.
italyan usulü önce kiralık sonra zorunlu satın alma olursa 4 milyona da razı olurum açıkçası o da yaşı genç olduğu için.

celil yüksel ve yunus akgün basın toplantısı yapacaklarmış 18:15 de emre kaplan söyledi

Trezege gelsin gelmesine de uygun ücretle olsun bari.Bu arada trezege onyekuruyu top diye oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt