Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.555
- 26.359
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim takima defolacak. kelimelerimizi dogru secelim sayin puki. bu sozler size elektrik su olarak geri donecektir bilginizeKafa göz dalacağım artık bu trenzege berberisine yeter da defol git bir takıma işte..
Elimizden kaçırdık umarım yüksek bonservis e gitmiştirGianluca Di Marzio :: Sampdoria, ex-Sao Paolo Junior Tavares has already undergone medical visits: signing imminent
Bizim gecen sezon ilgilendigimiz brezilyali sol bek Junior Tavares Sampdoria icin saglik kontrolunden gecmis
Galatasaraydan cacik olmaz bu sene ligte 2. SL'de grupta sonuncu oluruz.
2.lik çok iyimser olmuşGalatasaraydan cacik olmaz bu sene ligte 2. SL'de grupta sonuncu oluruz.
Galatasaraydan cacik olmaz bu sene ligte 2. SL'de grupta sonuncu oluruz.
Barış, Berke ve Wilshere alındı işte. BJK de Bas Dost aldi ama Oğuzhan'da olduğu gibi gizleniyor. Hadi Avrupa'da ben de sonuncu oluruz diyorum da Türkiye Ligi için nasıl şampiyonluk şansımız olmuyor ilginçRakiplerimizin hangi transferlerini beğendin üstad?
Ya boş yapma hala Wilshere diyor adjsadBarış, Berke ve Wilshere alındı işte. BJK de Bas Dost aldi ama Oğuzhan'da olduğu gibi gizleniyor. Hadi Avrupa'da ben de sonuncu oluruz diyorum da Türkiye Ligi için nasıl şampiyonluk şansımız olmuyor ilginç
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Barış, Berke ve Wilshere alındı işte. BJK de Bas Dost aldi ama Oğuzhan'da olduğu gibi gizleniyor. Hadi Avrupa'da ben de sonuncu oluruz diyorum da Türkiye Ligi için nasıl şampiyonluk şansımız olmuyor ilginç
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş, muhabbeti bilmiyorsun git işine. Evet Wilshere'yi gerçekten diyorum. Arada aklını kullanYa boş yapma hala Wilshere diyor adjsad
Olur mu . Ben internet export kullanıyorum . Asabım bozuldu , iyi akşamlar herkesenet ironi yapmis yahu