- 1 Mayıs 2018
- 58.565
- 49.343
- 3.873
Garry giderse o parayi Ever Banegayi gomelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık gelecek büyük ihtimal. Zaten rotasyon topçusu olur. Karakterinde aşırı problem var ama Fatih hocabaşımızda olduğu için hiçbir şey yapamaz. Yoksa bende istemiyorum yaptığı yabancı sınırı açıklaması ve bizim maçtaki gol sevinci harektleri unutmadım. Ama mecburiyetten olacak bu sezonSerdar Gürler cöpünü istemem tbh
ben emre moru daha cok istiyorum.veya kerim frei ve irfan can kahveci gelsin yerli olarakGarry'yi gönderip Botheim ve Serdar Gürler alınacak galiba Sergen
Başakşehir bıraksa kesinlikle ben de tercih ederim Kerim Frei hocanın elinde ilk 11 oyuncusu bile olabilirben emre moru daha cok istiyorum.veya kerim frei ve irfan can kahveci gelsin yerli olarak
Norveç liginden alınacak tek forvet Erling Braut Haaland tan başkası olmaması lazım mükemmel bir oyuncu 17 yaşında hız,çalım,fizim,muazzam.
İrfan Can da ilginç oyuncu,10 numaradan 8 numaraya evrildiemre mor
emre akbaba
kerim frei
başka kaliteli yerli yok
real madrid ve juventuslar falan takipteler onu
irfan canı ben de begeniyorum ama forum istemiyo pekİrfan Can da ilginç oyuncu,10 numaradan 8 numaraya evrildi
bu takımın şu an 3.stoperi ozandır.ahmet bizde yapamadı,yapamaz da.bu arada herkes dışlıyor çocuğu Ahmet Çalık inanılmaz zayıflamış