Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu takımın şu an 3.stoperi ozandır.ahmet bizde yapamadı,yapamaz da.
takıma 5 stoper lazım bence,görüşüne saygılıyım....3 kulvarda yarışacağız Serdar,Maicon,Denayer,Ahmet,Ozan düşünüyorum ben....Donk var diyeceksin ama yabancı sınırı var ligde 21 kişilik kadroda 12 yabancı olacak Donk bazen tribünde olur

Valla kimseyi almamız zor gözüküyor stoper bölgesine. Miranda diyordum ama oda zor iş. Hocanın Ahmet ve Ozandan bir şekilde faydalanması şart yapacak bişey yok.
Ahmet Çalık kötü bir oyuncu değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takıma 5 stoper lazım bence,görüşüne saygılıyım....3 kulvarda yarışacağız Serdar,Maicon,Denayer,Ahmet,Ozan düşünüyorum ben....Donk var diyeceksin ama yabancı sınırı var ligde 21 kişilik kadroda 12 yabancı olacak Donk bazen tribünde olur
denayer yerine daha iyisi lazım ama denayer gelişebilir de

denayer yerine daha iyisi lazım ama denayer gelişebilir de
son 10 maç falan çok iyiydi,önde oynadığımız için şahane süpürücü oluyor,hoca Dany'de de yapmıştı aynı işi,ayrıca Belçika milli takımı yolu açılırsa ciddi kar da edebiliriz...Cavanda bile 2.5 ediyor

21 kişilik kadro sadece Ş.Ligi için değil mi?

Dh2NjdpWsAAOqb7.webp

adamların iklimi öyle renktaş bir İstanbul'da gez bir Oslo'da farkı anlıyorsun hemen :D
iklim farkını biliyorum da ben biraz kas kütlesi ve mücadeleden bahsetmiştim renktaşım. bizimkilere üflesen uçuyor. Yani coğrafi bir unsur değil; futbola, mesleğe bakış açısıyla ve alt yapıdaki eğitim ile alakalı bence.

iklim farkını biliyorum da ben biraz kas kütlesi ve mücadeleden bahsetmiştim renktaşım. bizimkilere üflesen uçuyor. Yani coğrafi bir unsur değil; futbola, mesleğe bakış açısıyla ve alt yapıdaki eğitim ile alakalı bence.
ben de güçlerinin fiziki yapılarından kaynaklandığını düşünüyorum,mesleğe bakış,altyapı ve eğitim olarak zaten fersah fersah üstümüzdeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt