Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis gibi ne vereceği garanti olan bir ismin yerine Feghouli veya Belhanda gibi istenilen katkıyı veremeyen birini yollayabilmek daha doğru olur. Ama Gomis gelip ben gitmek istiyorum derse o başka

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis 10 milyona satalım balotelliye 3.5 maaş 4 ye imza bedeli teklif edelim

Balotelli
Gary Henry Feghouli

Hücum hattı çılgın atar ligde

gomisi satarsak büyük riski gireriz 2 tane forvet lazım satarsak üstelik gomis ayarında golcüyü nasıl bulacan cok büyük risk

gomis satılırsa burak yılmaz geri döner, net

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Balotellinin bonservisi 10 milyonmus. Opsiyonla sözlesmesi uzatilmisti

Ben Daley'i Ajax alt yapisindan taniyorum, dumduz topcu. Hic bi ozelikleri yok, sadece zamaninda van Gaal ordayken alinmis adam. Van Gaal olmasaydi asla United'e gidemezdi cunku kalitesi ve ozelikleri yok.

Bende tanıyorum. Ama üstünden yıllar geçmiş. Premier League ona birsürü özellik kattı. Blind’in taktik bilgisi bir kere üst düzey. Ajax okulundan ‘mezun’ olmuş. Tamam babasının Danny Blind olması onun için avantaj.

Ama şöyle birşey var, Van Gaal’dan sonra Mourinho’da ondan yararlandı ve oynattı. İşine saygılı bir adam, çalışkan ve de çok akıllı.

Türkiye liginde bizim seviyemizde yerli bir oyuncu yok

Yerli alinacaksa yurt disindan alinmali,mesela emre mor

300e yakin yerli/yabanci oyuncu izliyormusuz

Standart cevaplar verse de güzel aciklamalari var instada hocanin akademi ile alakali konustu biraz

gomisi satarsak büyük riski gireriz 2 tane forvet lazım satarsak üstelik gomis ayarında golcüyü nasıl bulacan cok büyük risk
Ben ayni fikirde degilim. Isin maddi boyutunu bir tarafa birakalim. Gomis gecen sene sonu fizik olarak bitmis vaziyetteydi. Bu sene, 1 sene daha yaslanmis Gomis den fazla birsey beklememek lazim. Ustelik CL de mucadele edecegiz. TSL de bile derbi maclarda fazla etkinligini goremedigimiz Gomis CL de kaybolur. Ben gitmesinden yanayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt