Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera - Çağlar
Maicon - Serdar - Denayer - Ozan
Mariano - Nagatomo - Linnes
Fernando - Ndiaye - Belhanda - Donk - Selcuk
Feghouli - Rodrigues - Onyekuru - Sinan
Gomis - Eren - Muğdat

21 kişilik perfecto bi ekip,baya alternatifli bi ekip olurdu maddi olarakta çok zorlamaz , Denayer ve Diaye kiralık Çağlar maksimum 500 K

He yabancı kuralı yok ya zaten 1 yabancı forvet daha alıp tribüne yollayalım

h.o

Fatih Terim: "Net olarak Sayın Başkan, Abdurrahim Bey ve Yusuf Bey ile de konuşmamızda mevcut kadromuzu korumak şartıyla en az 4-5 mevkiye muhakkak takviye yapmamız gerektiğini ifade etmiştim. Bunda da ısrar ediyorum."

biri yabancı biri yerli 2 forvet gelebilir galiba

5 transfer demis Muğdat ve Onyekuruyu çıkart 3 kaldı yaptığım sisteme uyuyor

şu yabancı sayısını 16 yapalım ya

caroleı kampta görmek istiyomuş hoca,kararını verecekmiş

Sionda oynayan Konateyi gecen sezon transfer etseydik keşke. Amiense gidip 13 gol atmış PSGye de 2 gol atmıştı. Eren yerine Konate iyi giderdi

- en az 4-5 mevkiye takviye lazim
- gecen sezon Eren sakatlandi,8 hafta sadece Gomis ile idare ettik, bu sezon böyle sikinti yasamak istemiyoruz
- sagda, solda oynayabilecek, Rodrigues gibi topcu almak istiyoruz
- hem defans, hem ofans oynayabilen orta saha olabilir
- stoper almak istiyoruz
- Carole i kendim görmek istiyorum; begenirsek kalacak, begenmezsek 1 yabanci hakkimiz daha olacak, bunu hücim hatti icin kullanmak istiyoruz
- orta sahanin ortasinda oynayabilen Donk, Selcuk ve Fernando var, o yüzden oraya oyuncu düsünmüyorum am diger yerlere (orta saha icin söylüyor herhalde) olabilir
- yedek kaleci istiyoruz, türk olacak, altyapi kalecileri hazirlik maclarinda oynatacam; yerli kaleci icin temaslarimiz da var, tecrübeli kaleci de genc yetenek de olabilir

Fatih Terim

5 transfer demiyor arkadaşlar 4-5 mevkiye diyor
1f399.png
Fatih Terim: "Net olarak Sayın Başkan, Abdurrahim Bey ve Yusuf Bey ile de konuşmamızda mevcut kadromuzu korumak şartıyla en az 4-5 mevkiye muhakkak takviye yapmamız gerektiğini ifade etmiştim. Bunda da ısrar ediyorum."

4-5 mevki zaten 5 transfer yapıyo orçuncum.:geek:en az 4-5 mevki dedi hoca

Çok iyi.

‘Tronsfor botto’ diyip durmayın artık. Forvet, orta saha, stoper, kaleci, heryere arıyoruz işte.

İyi oldu bu açıklama.

1f399.png

4-5 mevki zaten 5 transfer yapıyo orçuncum.:geek:en az 4-5 mevki dedi hoca
Forvet mevkiside 1den fazla olabilir Sergen yani 5 mevkiye 6 transfer de olur 7 de onu demek istedim

Fernando - Donk - Selcuk var oraya düşünmüyorum işi umarım ön liberodur

orta sahanın ortası derken 4-3-3teki tek ön libero mevkiini kastediyor umarım sadece

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt