Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video kamp oncesi cekilmis. Hoca Garry gibi sagda solda oynayabilen bir oyuncu dedi, Onyekuru alindi.

Forvet ariyoruz dedi (Mugdat alindiktan sonra vazgecmis olabilir mi?)

Orta sahanin ortasina oyuncu aramiyoruz, Donk Selcuk Fernando var, galiba 6 numara mevkisini diyor, videonun basinda oyunu iki yonlu oynayabilen bir oyuncu ariyoruz demisti

Yani bir stoper(yabanci sayisi 14 olur), bir 8 numara(carole gider yer acilir), yedek kaleci transferleri garanti, forvet alinir mi soru isareti

barış ertül kilit soruyu sormuş Allah tan forvet-garry tipi kanat-iki yönlü ortasaha-stoper-yedek kaleci istediğini söyledi hoca buda güzel ayrıca carole diyosunda hoca kaç mevki saydın forveti yabancı aldın diyelim diğer mevkilere yerli kim alınabilirki...

Ali Naci Küçük:"Galatasaray'lı yetkililer Erik Botheim için ellerini çabuk tutup Rosenborg ile görüştü. Oyuncunun transferi bir kaç güne netleşmesi bekleniyor."(Hürriyet)

Video kamp oncesi cekilmis. Hoca Garry gibi sagda solda oynayabilen bir oyuncu dedi, Onyekuru alindi.

Orta sahanin ortasina oyuncu aramiyoruz, Donk Selcuk Fernando var, galiba 6 numara mevkisini diyor, videonun basinda oyunu iki yonlu oynayabilen bir oyuncu ariyoruz demisti

Yani bir stoper(yabanci sayisi 14 olur), bir 8 numara(carole gider yer acilir), yedek kaleci transferleri garanti, forvet alinir mi soru isareti
carole kalırsa 1 yabancı hakkımız kalıyo onuda forvetten yana kullanırız dedi ayrıca geçen sene son 8 hafta eren sakatlandı tek forvet kaldık bunu tekrar yaşamak istemeyiz gibi bişeylerde söyledi muğdat gomisin yedeği olamaz tek forvet olarak...

OUT
Garry Rodrigues
Carole
Tolga
Ahmet Çalık
Tarık

IN
Onyekuru
Stoper
Forvet
Orta Saha
Yerli Kaleci

Hocanın dediklerinden aldığım izlenim

Arkadaşlar

Benim bildiğim kadarıyla, bir resmi teklif kulüpler anlaştığında yapılır. Yani bir fiyat konuşulur, mesela sözlü olarak 10 milyon EU için anlaşılır, anlaştıktan sonra yazılı olarak, resmi bir işlem olduğu için, bu fax yoluyla kulübe gönderilir.

Bunu neden yazıyorum? Çünkü sürekli ‘resmi teklif yok’ sözleri kullanılıyor yöneticiler tarafından. Yani aslında yalanda söylemiyorlar.. ama bu transfer görüşmesi yapılmıyor anlamına gelmiyor.

mugdat forvet değilki.

stoper
gary gibi kanat
oyunu iki yönlü oynayan futbolcu
kaleci
forvet

net bi şekilde bunları istediğini söyledi.anlaşılmayacak bişey yok

1. oyunu iki yönüyle oynayan futbolcu istiyorum
  2. gary gibi sagda ve solda oynayan kanat istiyorum
  3. forvet istiyorum
  4. kaleci istiyorum
  5. stoper istiyorum
yalnız bu video kamp öncesi çekilmiş

Cevap anahtari:
  1. En onemli transfer
  2. Onyekuru
  3. Solak pivot
  4. Turk herhangi biri
  5. Denayer??
Takimdaki yabancilar (Carole gidecektir):
  1. Muslera
  2. Mariano
  3. Linnes
  4. Maicon
  5. Nagatomo
  6. Fernando
  7. Donk
  8. Belhanda
  9. Feghouli
  10. Rodrigues
  11. Gomis
  12. Onyekuru
  13. Solak pivot
  14. Denayer??
  15. Cift yonlu orta saha
Onyekuru geldi zaten. Diger transferlerden birinin yerli olma ihtimali cok dusuk. Bu da birinin gidecegine isaret ediyor.

LE MUNDO-ÖZEL - Galatasaray'da Henry Onyekuru transferi görüşmelerindeki tek sorun; Gelecek sezon opsiyon bedeline Everton kulübünün olumlu yaklaşmaması.
1f538.png
? Galatasaray oyuncu ile anlaştı.
1f538.png
? Everton'a 5-7 milyon euro arası opsiyon
1f538.png
? Galatasaray bu fırsatı lehine çevirmek için acele etmiyor.
1f538.png
? Transfer her iki koşulda da olumlu sonuçlanacak.

ÖZEL - Galatasaray'da Henry Onyekuru transferi görüşmelerindeki tek sorun; Gelecek sezon opsiyon bedeline Everton kulübünün olumlu yaklaşmaması.
1f538.png
? Galatasaray oyuncu ile anlaştı.
1f538.png
? Everton'a 5-7 milyon euro arası opsiyon
1f538.png
? Galatasaray bu fırsatı lehine çevirmek için acele etmiyor.
1f538.png
? Transfer her iki koşulda da olumlu sonuçlanacak.
bugün yarın açıklanır.özeli falan kalmadı haber yapmak için haber yapıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt