Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.837
- 11.956
- 1.163
Muğdat > Serdar Gürler denen cöp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
carole kalırsa 1 yabancı hakkımız kalıyo onuda forvetten yana kullanırız dedi ayrıca geçen sene son 8 hafta eren sakatlandı tek forvet kaldık bunu tekrar yaşamak istemeyiz gibi bişeylerde söyledi muğdat gomisin yedeği olamaz tek forvet olarak...Video kamp oncesi cekilmis. Hoca Garry gibi sagda solda oynayabilen bir oyuncu dedi, Onyekuru alindi.
Forvet ariyoruz dedi (Mugdat alindiktan sonra vazgecmis olabilir mi?)
Orta sahanin ortasina oyuncu aramiyoruz, Donk Selcuk Fernando var, galiba 6 numara mevkisini diyor, videonun basinda oyunu iki yonlu oynayabilen bir oyuncu ariyoruz demisti
Yani bir stoper(yabanci sayisi 14 olur), bir 8 numara(carole gider yer acilir), yedek kaleci transferleri garanti, forvet alinir mi soru isareti
mugdat forvet değilki.Video kamp oncesi cekilmis. Hoca Garry gibi sagda solda oynayabilen bir oyuncu dedi, Onyekuru alindi.
Forvet ariyoruz dedi (Mugdat alindiktan sonra vazgecmis olabilir mi?)
Orta sahanin ortasina oyuncu aramiyoruz, Donk Selcuk Fernando var, galiba 6 numara mevkisini diyor, videonun basinda oyunu iki yonlu oynayabilen bir oyuncu ariyoruz demisti
Yani bir stoper(yabanci sayisi 14 olur), bir 8 numara(carole gider yer acilir), yedek kaleci transferleri garanti, forvet alinir mi soru isareti
Adam akıllı oynarsa gitmez ki renktaş sözleşme uzatırız.dUlan Selçuk son bir sezon adam akıllı oynayıp gitsen ne olur acaba yav.
- oyunu iki yönüyle oynayan futbolcu istiyorum
- gary gibi sagda ve solda oynayan kanat istiyorum
- forvet istiyorum
- kaleci istiyorum
- stoper istiyorum
yalnız bu video kamp öncesi çekilmiş
muğdat niye alındı bu kadar forvet alınacaktıysa
röportaj muğdat transferi öncesi mi kaydedildi yoksa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne diye?Onyekuru kamptan ayrilmis.
bugün yarın açıklanır.özeli falan kalmadı haber yapmak için haber yapıyolarÖZEL - Galatasaray'da Henry Onyekuru transferi görüşmelerindeki tek sorun; Gelecek sezon opsiyon bedeline Everton kulübünün olumlu yaklaşmaması.
? Galatasaray oyuncu ile anlaştı.![]()
? Everton'a 5-7 milyon euro arası opsiyon![]()
? Galatasaray bu fırsatı lehine çevirmek için acele etmiyor.![]()
? Transfer her iki koşulda da olumlu sonuçlanacak.![]()