Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_________Henry - Gomis
Rodrigues - Feghouli - Trezeguet

Böyle bir ileri 5'li bekliyorum

günaydın bu güne de dua ile başlayalım.
İnşallah belhanda fahiş bir fiyata satılır.(amin)

Dh9mvMpWsAAPiE7.jpg

takımda şuan Muslera'dan sonra ilk satılmayacak oyuncu Serdar Aziz....Ahmet Çalık mı oynasın 11de

aslında şu açıdan Garry Rodrigues 28 yaşında,bu sezon 29 olacak iyi bir paraya satıp ilk olarak kiralık büyük potansiyel Onyekuru+Bonservisi bizde olacak ve belki gelecek sezon ya da ondan sonraki sezon transfer bütçemizi oluşturacak Trezeguet paketi kötü iş olmaz gibi duruyor oyuncuların biri 21 diğeri 24 yaşında

Ndiaye transferiyle sorunların aşılacağını düşünenler herhalde geçen sene hiç maç izlemedi.Fernando-ndiaye-belhanda üçlüsünü geçen sene gördük.kesinlikle uyumsuz bir üçlüydü.İlerisi aynı, defans aynı.O zaman ne değişecek çok merak ediyorum.
Orta sahaya belhanda gitsede gitmesede iki tane ilk 11 de oynayacak çapda adam gerekiyordu.Bu anlamda donk inanılmaz gereksiz bir hamle oldu.
Bu saatten sonra orta sahaya iki yabancı yani ndiaye+bir yabancı alınmaz.Bu durum başımızı çok ağrıtır.Belki belhanda giderse o zaman çok iyi olur.Yerli oyuncu sıkıntısınıda düşünürsek fernando-nuri-sanches-ndiaye-selçuk-emre akbaba gibi bir rotasyon müthiş olurdu..

Birde garry gönderip treze gibi ne vereceği belli olmayan bir adam isteniyor ki çok büyük hata olur.Henry alındıktan sonra trezenin oluru falan kalmadı.Gerekde yok.
Garry satılırsa oraya daha risksiz, kendisini kanıtlamış bir adam alınmalı.Mesela a.musa,ayew gibii..

forvete ancak gomis giderse o klasda biri alınır.Gitmezsede alternatif olabilecek birisi düşünülür.

stoperede net kaliteli bir oyuncu şart.Maicon satılıp yerine iki kaliteli stoper alınsa çok daha iyi olur.

Yani şurası çok açık ffp den dolayı herşey bizim satacağımız adamlara bağlı.Bence ne kadar çok adam satarsak bizim için o kadar iyi. Aatacağımız adamların yerine hem kiralık, hem bonservisi elinde gerekirsede bonsservisli daha kaliteli oyuncular alabileceğimizi düşünüyorum.
Burada bir başka sıkıntı yabancı sınır.Buda bizim içim çok ciddi sıkıntı.Yerli oyuncu anlamında takas yoluyla emre akbaba transferi falan olsa çok iyi olur.

yerli oyuncular, kaleci,sol bek ve forvet alternatifini saymazsak oyuncu satışı olsun olmasın ilk 11de oynayacak kalitede bize çok net iki orta saha,bir stoper,bir kanat gerekiyordu.Bunlardan sadece kanat oyuncusu geldi.Orta sahaya donkun kalmasıyla o şansımız kalmadı.Stoperde alınacak.

Bu arada sakatlık falan nüksetmezse henrynin başarılı olacağını düşünüyorum.Hatta fegi falan keser diye düşünüyorum.Hem ekonomik hem kalite anlamında çok mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum.Aldığı ücretle falan alternatif oyuncu tanımına cuk oturuyor.

Vida'ya max gelecek teklif

Bizim en zor senemiz geçen seneydi. Beşiktaş ve Başakşehir'in kadrosu oturmuştu biz ilk 11'in tamamını değiştirmiştik ve rotasyon da kullanabileceğimiz adam sayısı 1-2 taneydi. Bu sene bizim senemiz olur diye düşünüyorum Cocu yerine Ersun olsa belki farklı bir ortam olabilirlerdi ama Cocu'nun olması işimize gelir Ali koç'la yakaladıkları o havayı kırmak için büyük fırsatımız olacak. Sene sonu şampiyon olursak 4 senelik rekoru geliştirmek için uğraşılır hele ki CL gelirleriyle beraber iyice uçuşa geçeriz. Scout ekibinde de güzel hamleler gelirse Avrupa'da da güzel başarılar kazanmaya başlarız.
AtZindan Bal akıyor Renkdaş.
Kahvme koydum, şeker yerine.

Günaydınnnn

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gelecekler:
Denayer
Emre Akbaba
Ndiaye
Trezegeut
Yerli kaleci
Scout yedek yabancı forvet

Gidecekler:
Belhanda
Gary
Carole

Diziliş:

--------------Muslera------------------
Maicon--Serdar--Maicon--Nagatomo
--------------Fernando----------------
---------------------Ndiaye------------
-----------Feghouli--------------------
Trezegeut------Gomis------Onyekuru

--------------Yerli Kaleci--------------
-----------------Donk-----------------
-------------------Selçuk--------------
-------------E.Akbaba-----------------
Sinan-----------Scout----------Yunus

gectimiz sezon ligin ikinci yarisini Benevento'da oynayan Osmanlispor Cheick Diabaté 'yi alsak iyi yedek olur 11 macta 8 gol atmis Seri A da.
1,94 boyunda guclu forvet kiralasak filan

Jason Denayer’i yeniden kiralamak için uğraşan yönetim, Manchester City'nin oyuncuyu 8 M €'ya satmak istemesinden dolayı rotasını Chelsea’den Kurt Zouma'ya çevirdi. Chelsea Zouma'yı kiralamaya sıcak bakıyor.

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt