Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon'u şampiyonlar ligi maçlarında rezil ederler bu hantal yapısıyla. Defans önemli bu adamı satıp daha sağlam ve hızlı bir oyuncu alsalar iyi olacak.

DiE_7ZxWsAALEjk.jpg

Henry Onyekuru: "Kendimi tek kelimeyle tanımlamam gerekirse bu kelimeye 'Hız' derim."

Uğur Karakullukçu: “Dün gece bilmediğim bir numara beni aradı, merhaba ben Yasin Öztekin ‘dedi. Sen 4 yıldır ekranda Twitter ‘da beni hep eleştiriyorsun, benim büyük bir ailem var büyük sıkıntı girersin diyerek tehdit etti.”

Onyekuru: "Dünya Kupası'nı izliyordum, menajerim geldi ve Galatasaray'dan teklif olduğunu söyledi. Şampiyonlar Ligi faktörü vardı ancak buraya gelmek istememin en önemli nedeni Fatih Terim."

hmmm

Henry Onyekuru: "Everton'a imza atmadan önce PSG'den sağlık kontrolüne girdim. Tabi ki PSG büyük bir kulüp. Ancak benim küçüklüğümden beri en büyük hayalim Premier Lig'de oynamaktı. Gece 24:00'te verilmiş bir karardı."

Henry Onyekuru: “Çalışma izni kuralından dolayı Everton’da oynayamadım. İkili ilişkilerden dolayı Anderlecht’e kiralandım.”

Henry Onyekuru: “Thierry Henry en büyük idolüm, onun son vuruşlarını örnek alıyorum kendime.”

Henry Onyekuru: “Galatasaray dünya çapında bir kulüp, taraftarlarıda dünya çapında. Belçika’da çok Türk ve Galatasaray taraftarı görüyordum.”

yabancımız çok oldu galiba onyekuru ile birlikte. kim gidecek yabancılardan.

Hoca Rodrigues gibi solda ve sagda oynayabilen bir oyuncu diyordu, Onyekuru alindi

Kaldi 4 transfer: Stoper, oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha, forvet ve yedek kaleci

"Chelsea'de 6 mükemmel yıl geçirdikten sonra belki de artık yeni bir maceranın zamanı geldi. Ayrılma ya da kalma kararını kendim verebilirim ama son sözü Chelsea söyleyecek. Eğer ayrılmamı isterlerse, tercih ettiğim yeri biliyorsunuz."

Fenerbahçe'nin transfer politikasını anlamak güç yerli ve genç kadro kuruyorlar Fiko ile bir olup gelecek yıldan itibaren yabancı sayısını 8-6 diye kademeli düşürmeyi mi planlıyorlar acaba.

Şu anda yerli rotasyonu en zayıf takım biziz.

Fenerbahçe'nin transfer politikasını anlamak güç yerli ve genç kadro kuruyorlar Fiko ile bir olup gelecek yıldan itibaren yabancı sayısını 8-6 diye kademeli düşürmeyi mi planlıyorlar acaba.

Şu anda yerli rotasyonu en zayıf takım biziz.
Kesinlikle. Seneye fb, bjk ts ve hatta başakşehir dahil yabancı sınırı isteyecekler. Bunun altyapısınıda hazırladılar zaten. Bu takımlar arasında en kötü yerli kadro açık ara bizde. İlk 11 için serdar dışında iyi yerlimiz yok. Mutlaka en az iki tane 11 oynayabilecek kalitede yerli bulmalıyız seneye.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt