Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın 5 transfer açıklamasından sonra gayet müsterihim. Bekleme süreci zor gelse de, buna değeceğine inanıyorum.

Hocanın istediği oyuncular gelirse gerçekten rakipsiz olduğumuzu düşünüyorum. Fb 2 seneye zor toparlar, bjk hala taliscanın yeri boş ve forvette kim olacak muallakta, ibb iyice yaşlandı emre geçen sene idare etti ama artık kaldıramaz bu sene. Bizim kadro 4-5 takviyeyle gerçekten tutulamaz bişey olacak

Hocanın istediği oyuncular gelirse gerçekten rakipsiz olduğumuzu düşünüyorum. Fb 2 seneye zor toparlar, bjk hala taliscanın yeri boş ve forvette kim olacak muallakta, ibb iyice yaşlandı emre geçen sene idare etti ama artık kaldıramaz bu sene. Bizim kadro 4-5 takviyeyle gerçekten tutulamaz bişey olacak
Önümüzü kesme adına yine kahpece hamleler gelmezse şayet gerçekleşebilecek bir öngörü.

Öyle denilebilir ama iş yapar bizde arada çileden çıkartacaktır. Bir maçta 6 net gol pozisyonu kaçırmıştı Porto da 0-0 bitmişti. Hayatı boyunca yemediği küfürleri o maç yemiştir. Ama bizde iş yapar
Benfica macini diyosan o macta baya bi kulaklarini cinlattim.

Emre seneye bedava gelsin.

Alanya cok para istiyor, 1 sene kontrati kalmis adamlara artik cuval cuval bonservis ödemeyelim bir zahmet son 2 senede yaptigimiz gibi.
Üstad sende Belhandaya tekmeyi basıp,Emre'ye şans verelim diye düşünüyorsun sanırım?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Emre seneye bedava gelsin.

Alanya cok para istiyor, 1 sene kontrati kalmis adamlara artik cuval cuval bonservis ödemeyelim bir zahmet son 2 senede yaptigimiz gibi.
Her olayi cift tarafli dusunmek lazim. Alanya yonetimi aptal degil. Seneye bedeva gidecek oyuncu ile ya sozlesme uzatir, olmuyorsa da bu sene satar. Alanya yi tatmin edici, tabii bizim de lehimize olacak orta yolu bulmak lazim.

Japonya'da maç ayarlayıp Nagatomo formaları satalım.

Tek bir 8 numara yetecek mi bize bu sezon CL ile birlikte yaklaşık 45-50 maç oynayacağız bu adamı dinlendirme şansımız olmayacak Allah korusun sakatlık durumunda geçen seneye geri döneceğiz 3 tane defansif orta sahamız var 1 tane 8 numara yeter diye düşünülüyor Belhanda’yı saymıyorum bile

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her olayi cift tarafli dusunmek lazim. Alanya yonetimi aptal degil. Seneye bedeva gidecek oyuncu ile ya sozlesme uzatir, olmuyorsa da bu sene satar. Alanya yi tatmin edici, tabii bizim de lehimize olacak orta yolu bulmak lazim.

Emre yi seneye bedava gidecek diye oynatmamazlik yaparlarsa kendileri kaybeder. Emre olmazsa bunlar kümede falan kalamaz, onun kalitesinde birisini bulamazlar.

Ha illa bu yaz almak istiyorsan gidersin Alanya ya bakin oyuncunuz bize gelmek istiyor, ya x rakama birakin siz de birseyler kazanin ya da önümüzdeki sene bedava aliriz dersin. Kabul etmezlerse kendi sorunlari.

Schalke kac tane futbolcusunu bedavaya kaptirdi bu yüzden mesela, en güncel örnek Goretzka. Uzatmadi bedavaya Bayern'e gitti ama gecen sezon da full Schalke da oynadi. Yok o üzülecek yok bu kirilacak diye hareket etmesin bizim yönetim. Bi biz gelince etiklik bekciligi yapiliyor zaten.

Emre ye 5 falan istiyorlarsa avuclarini yalasinlar bir zahmet.

Üstad sende apaçiye tekmeyi basıp,Emre'ye şans verelim diye düşünüyorsun sanırım?

Emre kötü futbolcu degil ama iste Anadolu dan büyüklere gelenlerin yapmasi gereken sicramayi yapabilecek mi o soru isareti.

Yoksa Belhandanin gittigi ve herhangi bir x futbolcunun geldigi her cözüme fitim ben. En azindan geri kalan 3 yillik 11-12 Milyon € maasindan kurtulmus oluruz, 10 bonservisi zaten kazik gibi girdi kulübe.

Tek bir 8 numara yetecek mi bize bu sezon CL ile birlikte yaklaşık 45-50 maç oynayacağız bu adamı dinlendirme şansımız olmayacak Allah korusun sakatlık durumunda geçen seneye geri döneceğiz 3 tane defansif orta sahamız var 1 tane 8 numara yeter diye düşünülüyor Belhanda’yı saymıyorum bile

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haklisin ama sadece 1 tane 8 numara alacaklarini dusunuyorum

Fernando sakatlandiginda Donk iyi kotu goturur orayi, 8 numara sakatlandiginda yine Fernnando-Donk'a doneriz

Henry de oldugu gibi yarin sabah yeni 8 numaramiz saglik kontrolünden gecsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt