Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
‘Benim bildiğim transfer zaten gizli yapılır..’ Fatih Terim açıklaması.

Her an herkes karşımızda olabilir. Sakin olun ve güvenin, ben öyle yapıyorum.

Eger Akbaba icin gelecek sezonu beklersek Alanya onu başkasına satar. Adamlar niye bizim için Akbabayi bedava versinler, onlar mal mi? Ya başka takima satarlar ya sözleşmesini uzatirlar. Emre bizim icin 1 sezon yedeklerde geçirecegini de sanmiyorum öyle fanatik Galatasarayli veya sorunlu tipe benzemiyor.

Bi de Almanyayi falan kariştirmayin lel

Pek izlemedim ben akbabayi ama bu adam 8 mi 10 mu ? Eğer 10 ise hocanin 10 numara istediğini sanmıyorum

Eger Akbaba icin gelecek sezonu beklersek Alanya onu başkasına satar. Adamlar niye bizim için Akbabayi bedava versinler, onlar mal mi? Ya başka takima satarlar ya sözleşmesini uzatirlar. Emre bizim icin 1 sezon yedeklerde geçirecegini de sanmiyorum öyle fanatik Galatasarayli veya sorunlu tipe benzemiyor.

Emre Galatsaraylı ve Yolu büyük ihtimalle bu sezon Galatasaray a düşecektir. Fransaya gittiği aralar 2 arkadaş Emreyle konuşmuş tabi o sıralar 5 milyon istediklerini iletmiş ve kendisi de Galtasaraylı olduğunu vurgulamış. Bir arkadaş da alanya kampına gitmiş Emreyle buluşmuş onun da gönlü bizden. Mustafa başkanın basın toplantısını izlediysen benim de Alanya dan tanıdıklarım var diyordu. Bu adamların hükümet bağlantıları güçlü bir şkilde bu sezon bizde olacaktır rahat olunuz :)

Benim hesap:

1 Kaleci
2 Stoper
1 Sol Bek
2 Orta Saha
1 Forvet

Fatih hoca 5 transfer demis. Demekki 1 stoper alinacak, forvet de olmayabilir :/

Emre Galatsaraylı ve Yolu büyük ihtimalle bu sezon Galatasaray a düşecektir. Fransaya gittiği aralar 2 arkadaş Emreyle konuşmuş tabi o sıralar 5 milyon istediklerini iletmiş ve kendisi de Galtasaraylı olduğunu vurgulamış. Bir arkadaş da alanya kampına gitmiş Emreyle buluşmuş onun da gönlü bizden. Mustafa başkanın basın toplantısını izlediysen benim de Alanya dan tanıdıklarım var diyordu. Bu adamların hükümet bağlantıları güçlü bir şkilde bu sezon bizde olacaktır rahat olunuz :)

Galatasarayli oldugunu biliyorum da öyle fanatik Galatasarayli oldugunu sanmiyorum. Bizim icin koskoca sezonu cöpe atmaz.

Bence 3m-4m + 1 veya 2 topcu teklif edilmeli. Absürt rakamlardan kaçınmak lazım

Bazi arkadaslar yazmis, ben de katiliyorum.
TFF yabanci oyuncu sayisini kademeli olarak azaltacaktir, ve dolayisiyla yerli statude oynayacak oyunculara ihtiyacimiz var..
Bu anlamda bizim isimize yarayabilecek , Emre Mor, Emre Akbaba, Ertugrul Ersoy, Furkan Soyalp gibi gencleri takima kazandirmamiz iyi olur..

Galatasarayli oldugunu biliyorum da öyle fanatik Galatasarayli oldugunu sanmiyorum. Bizim icin koskoca sezonu cöpe atmaz.

Bence 3m-4m + 1 veya 2 topcu teklif edilmeli. Absürt rakamlardan kaçınmak lazım
Dünkü Antalyada kutlamalarda başkanlar bir araya geldi. Ayrıca fanatiktir kendisi yoksa başakşehir şak diye 5milyonu verip alırdı

Benim hesap:

1 Kaleci
2 Stoper
1 Sol Bek
2 Orta Saha
1 Forvet

Fatih hoca 5 transfer demis.

Hocanın en önemli özelliği bence realist olmasi. Geçen başkan ile Abdurrahim Albayrak toplantı yapmışlardı hatırlarsınız şöyle bir ifade vardı "bu takım aslanlar gibi clde de oynar diye " bende demiştim ki eyvah bu yönetim hocanın arkasına girecek ve başarısızlığı ona atacak ama Fatih hoca kendisi de biliyor ki bu kadro yetersiz ve bence yönetimi zorluyor transfer için. İşte Fatih terim ile Hamza Hamzaoğlunun farkı budur

Direkt alinti yapsana.

Alanya nin Emre yi 1 sezon yedek birakacak lüksü yok, Emre kalibresinde bir adam bulmak cok zor onlar icin. Direkt kümeye düserler Emre yi oynatmadiklari an. Ayrica kimse o istedikleri paralari vermez Emre icin, yani baskasina satma ihtimali pek olasi degil. Fener de para yok, Besiktas da öyle birsey yapmaz. Yurt disindan teklif olsa oraya satarlardi zaten.

Oyuncu kontrat uzatmazsa bal gibi de bedava verirler sezon sonu kontrati bitince ellerinden de hic bir halt gelmez. Kendileri bilir. Almanya ile falan ne alakasi var, sadece bir örnekti o. Biz Bruma yi Leipzig'e satmasaydik 1 sene sonra o da bos kalacakti, bizim Bruma gibi bir adami tüm sezon yedek birakma lüksümüz olur muydu.

yapılacak en güzel iş önce oyuncu satmak 1 kontenjan var ama 4 bölgeye daha transfer lazım kaleci,stoper,ortasaha,forvet
1-belhanda,carole,maicon sat bunları
2-1 tartışılmayacak stoper,2 box to box,1 yedek forvet,1 yedek kaleci
3-eldeki çöpleri bir şekilde şutlamak tarık,eren,tolga yıllık maaşları 5.755.000 euro
4-emre akbaba ve hagi(yerli sayılıyomuş) kadroya katılmalı..
5-yavaştan altyapı oyuncularımızı ısındırmak ve mayısta kupayı kaldırmak...

Benim hesap:

1 Kaleci
2 Stoper
1 Sol Bek
2 Orta Saha
1 Forvet

Fatih hoca 5 transfer demis. Demekki 1 stoper alinacak, forvet de olmayabilir :/

Stoperde 2 oyuncumuz kaldı (Ahmet'i saymıyorum kupada oynar gibi ) mutlaka sağlam bir oyuncu almalıyız. Öncelik burası olmalı.

Sattığın kadar Al ve Uefa'ya verilen söz nedeniyle bu 5 transfer için 1 oyuncunun gönderilmesi lazım , Trezege aşkının bitmemesinin sebebi olarak Gary'nin gidebileceğini düşünüyorum.

İnşallah Belhanda gider , Maicon'u FT çok ağır buluyor inşallah ona da talip çıkarda 2 stoper alırız.

Hocanın en önemli özelliği bence realist olmasi. Geçen başkan ile Abdurrahim Albayrak toplantı yapmışlardı hatırlarsınız şöyle bir ifade vardı "bu takım aslanlar gibi clde de oynar diye " bende demiştim ki eyvah bu yönetim hocanın arkasına girecek ve başarısızlığı ona atacak ama Fatih hoca kendisi de biliyor ki bu kadro yetersiz ve bence yönetimi zorluyor transfer için. İşte Fatih terim ile Hamza Hamzaoğlunun farkı budur
Bu kadro zaten bastan asagiya yetersiz. 7 transfere ne kadar yaklasirsak o kadar iyi hale gelecek kadro.

Tolga, Selcuk, Eren, Tarik, Ahmet ve Carole satilirsa epey rahatlayacagiz.

Ek olarak Emre Akbaba öyle aman aman ihtiyac duydugumuz bir oyuncu degil. Belhanda kalirsa (ki insallah kalmaz) o zaman yedek oynar kuvvetle muhtemel.

Öyle elzem ihtiyac olmayan adama 3-4 Milyon vermekte pek akil kari bir is degil. hele hele bu adamin sadece 1 sene kontrati kalmissa. Yabanci siniri falan diyenler var da, hani daha somut birsey yok ortada. Dogmayan cocuga don bicmek bu.

Oyuncuyla anlasirsin sakin imza atma gerekirse bize sana su kadar su kadar maas verecegiz dersin, seneye bedava alirsin. Oyuncu uzatmak istemezse kulübe ancak avcunu yalamak kalir. Oynatmamak gibi bir cirkeflik yaparlarsa da kendileri kaybeder cünkü kesinlike küme düserler Emre kalitesinde bir adamdan mahrum kalinca.

Direkt alinti yapsana.

Alanya nin Emre yi 1 sezon yedek birakacak lüksü yok, Emre kalibresinde bir adam bulmak cok zor onlar icin. Direkt kümeye düserler Emre yi oynatmadiklari an. Ayrica kimse o istedikleri paralari vermez Emre icin, yani baskasina satma ihtimali pek olasi degil. Fener de para yok, Besiktas da öyle birsey yapmaz. Yurt disindan teklif olsa oraya satarlardi zaten.

Oyuncu kontrat uzatmazsa bal gibi de bedava verirler sezon sonu kontrati bitince ellerinden de hic bir halt gelmez. Kendileri bilir. Almanya ile falan ne alakasi var, sadece bir örnekti o. Biz Bruma yi Leipzig'e satmasaydik 1 sene sonra o da bos kalacakti, bizim Bruma gibi bir adami tüm sezon yedek birakma lüksümüz olur muydu.

Alanyanin kadrosu abarttigin kadar kotu degil. Evet Emre kadar iyi birisini zor bulabilirler ama bu kotu kadrolari oldugu anlamina gelmiyor. Djalma Etame Fernandes Nsakalayla falan kumede kalabilirler. Daha Emre Gural Tzavellas falan da var.

Alanyalilar para kazanmak istiyorlar bedava göndereceklerini sanmiyorum. Bayern Munich örnegi biraz alakasiz adamlar kendi liginde giant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt