Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan için 3 Milyona anlaştığımızı yazmış sitesinde Ali Naci

Apo kumarbaz deyince normal ben başka bir şey yazınca anormal.

Ulan ikisi de günah ikisi de haram

Taraftar kalitemiz de ciddi düşüş var

Abdürrahim kumarda 14 milyonu 140 milyon euro yapıp borcu bitiriyormuş bi gecede :D

Ayrıca ben yazdım diye böyle bir şeyi düşünebilecek kadar iç dünyası düşük adamlar mısınız yahu.

Yazan benim ben hayal etmedim böyle bir şeyi

Hiç yönetici yok mu şu yorumu silecek.. Yuh artık ya bu kadar da seviyeyi aşağılara çekmeyin..

Başlarım transferine taraftar olmaktan önce iyi ahlaklı bi insan olmak gerek..

Bundan ben de sikayetciyim.. Transfere sevinmek ayrı birsey, bunu bahane ederek sapıkca seyler yazmak çok baska birsey.. Pato gelirse mabadıma biblo s....m diyorlar yahu.. Pes artık..:(((

Bundan ben de sikayetciyim.. Transfere sevinmek ayrı birsey, bunu bahane ederek sapıkca seyler yazmak çok baska birsey.. Pato gelirse mabadıma biblo s....m diyorlar yahu.. Pes artık..:(((

Öyle tipler için pato'nun gelmesi bahane biblo şahane.. ne yaparsa yapsınlar sığır sürüsü

Ulan haftasonu önemli maçımız var!
Getirin artık forvet transferini!

Transfer dönemi gelip yazıp giden taraftarlar.

Mekanın müdavimleri hakkında yorum yapmasın.

O dediğinizi yazan Hamza nın neden onu yazdığını biz biliyoruz.

Luiz Adriano ve Pato'nun menajerinden flaş açıklama! Galatasaray...
Ara transfer dönemi için forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da adı sarı-kırmızılı takımla anılan futbolculardan Luiz Adriano ve Alexandre Pato'nun menajeri Velos'tan transfer açıklaması geldi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan iki Brezilyalı forvet Pato ve Adriano'nun menajeri Gilmar Velos'tan flaş açıklama geldi.

Ajansspor'un haberine göre Velos, Pato ile ilgili olarak, "Pato ile ilgili hassas bir süreçteyiz. Yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Alan pato onyekuru ileri üçlüsünü düşünsenize offff

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya arkadaslar benim anlamadigim pato nun menejeri hassas bir surecteyiz diyor siz bunu bize gelecekmis gibi algiliyorsunuz. Belki baska takimlarla gorusuyor? Ne oldu da millet hava ya girdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt