Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato transferinin gerçekleşmesine %1 ihtimal bile vermiyorum.. Balon haber olduğu net belli

Son 1 ayda bizimle adi gecen Forvetler

- dembaba
- Alan
- falcao
- vagner love
- seleznow
- balotelli
- pato
- Luiz Adriano
- Tetteh
- bony
- batshuiya

Bence eger Forvet gelirse Alan ve ismi duyulmayan genc biri gelir.

Ciddi kim varsa adi bizimle gecti, yuh diyorum

Bence alan bitmişti son anda pato olayı gündeme geldi terimde patoyu sevdiği için uğraşıyorlar gibime geliyor pato olursa alan gelmez pivot alırlar

Pato Çin'den serbest kalma onayı alırsa bütün dünya sıraya girmez mi almak için.? Imkansız göruyorum bu transferi ama ya olur da gelirse. Aman Allahım.

Bence alan bitmişti son anda pato olayı gündeme geldi terimde patoyu sevdiği için uğraşıyorlar gibime geliyor pato olursa alan gelmez pivot alırlar
Hocam alan-pato bence çok iyi olur. Pivot oynamak zorunda değiliz. Ayrıca son gelen bilgilere gör muhabirlerden gelen terim alan-pato ikilisini istiyor. Yani hoca çokistediği için bu kadar uğraşılıyor.

Bence 1-2 saat sonra buralar hareketlenecek.Dubai'de buraya göre saatler 1 saat ileri.

Hocam alan-pato bence çok iyi olur. Pivot oynamak zorunda değiliz. Ayrıca son gelen bilgilere gör muhabirlerden gelen terim alan-pato ikilisini istiyor. Yani hoca istediği için bu kadar uğraşılıyor.

Ya zaten bende alan pato istiyorum pivot santraforu sistemleri sevmiyorum ve bence bizim kimyamızada uymuyor pivot varsa çok kenarlardan orta kesmek lazım biz daha çok merkezden oynuyoruz genelde bide alan ve pato second striker adamlar bence belhandaya asist rekoru bile kırdırabilirler devre arası

Yönetim Kurulumuzun 15.01.2019 tarihli kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci maddesi kapsamında Şirketimizde yatırımcı ilişkileri faaliyetlerinin yönetimi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi sıfatıyla Yatırımcı İlişkileri Sorumlusu olarak Hale Çırak'ın atanmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

https://tr.linkedin.com/in/hale-çırak-09171983

KAP

transfer haberi olmasa da iki kap aciklamasi yaptik, belki birini aciklariz

Hale çırak ı mı arasak telefon numarasını yazmışlar. Yatırımcı ilişkileri hani genç bi forvet alıyorlarsa yatırım olarak bilir bu karı

Ya zaten bende alan pato istiyorum pivot santraforu sistemleri sevmiyorum ve bence bizim kimyamızada uymuyor pivot varsa çok kenarlardan orta kesmek lazım biz daha çok merkezden oynuyoruz genelde bide alan ve pato second striker adamlar bence belhandaya asist rekoru bile kırdırabilirler devre arası
Kesinlikle becerebilirlerse muazzam bir iş yapmış olurlar. Pato zaten hem psikoloiik üstünlük hem de büyük oyuncu. Alan ise kanatlarda ve forvet de görev alabiliyor. O da çok ihtiyacımız bir futbolcu. Alma imkanları da var bekliyoruz bakalım. Ama pato olmazsa üzülmem fazla. Alan + 2. forvet bekliyorum o da tetteh olur gibi ama bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt