- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Abv kapsportif
Yuregim agzima geldi forvet kapi diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak'ın Pato ile bir kahve içmesine bakar bu transferPato Çin'den serbest kalma onayı alırsa bütün dünya sıraya girmez mi almak için.? Imkansız göruyorum bu transferi ama ya olur da gelirse. Aman Allahım.
Takipte kalinSaat 11 sularinda aciklama bekliyorum
Apo iki el poker atmasın mı renkdash nedir bu acelen?Bu bipspor alan bugun gelecek demiyomuydu?
Donk'un fiziği sağlam, boyu uzun, ayakları fena değil pas da yapar. Hızı da ortalama. Ama stoper oynayamaz çünkü lavuk dalıp gidiyor maçın içinde. Umursamazlık da değil dikkat bozukluğu olabilir. Pozisyonlara geç reaksiyon verdiği için de yetişemiyor ya da pasları geç atıyor. Tuhaf bir eleman.
Pato falan gelirse Göztepe maçını aldıktan sonra taraftara açık bir antrenman daha yapalım tam kadro, gövde gösterisi olsun. Başakşehir'den en büyük farkımız o zira şu anki kadrolara ve oynanan futbola bakarsak.
Haberler yaklasik 17 saat gecikmeli gidiyor bu herife
Yasinin tipi fiziği al , biraz modeste ekle , Eren’i çıkar = AlanAlan o kadar iyi mi?
Kesinlikle becerebilirlerse muazzam bir iş yapmış olurlar. Pato zaten hem psikoloiik üstünlük hem de büyük oyuncu. Alan ise kanatlarda ve forvet de görev alabiliyor. O da çok ihtiyacımız bir futbolcu. Alma imkanları da var bekliyoruz bakalım. Ama pato olmazsa üzülmem fazla. Alan + 2. forvet bekliyorum o da tetteh olur gibi ama bakalım
Bana içindeki hislerinin nadir de olsa çıktığını söyle lütfenValla hocam pato zor transfer gerçekten ama içimden bi his sanki bu sefer gelir diyor işin gerçeği şimdi tam sırası şimdi alamazsak bidaha alma imkanımız olamaz