Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abv kapsportif

Yuregim agzima geldi forvet kapi diye

bir tane daha geldi

hadii

Donk'un fiziği sağlam, boyu uzun, ayakları fena değil pas da yapar. Hızı da ortalama. Ama stoper oynayamaz çünkü lavuk dalıp gidiyor maçın içinde. Umursamazlık da değil dikkat bozukluğu olabilir. Pozisyonlara geç reaksiyon verdiği için de yetişemiyor ya da pasları geç atıyor. Tuhaf bir eleman.

Pato falan gelirse Göztepe maçını aldıktan sonra taraftara açık bir antrenman daha yapalım tam kadro, gövde gösterisi olsun. Başakşehir'den en büyük farkımız o zira şu anki kadrolara ve oynanan futbola bakarsak.

:D çok güldüm :D

Ersun Yanal: Oldu dediğiniz transferler bir sonraki gün olmuyor. Bitti denilen bitmiyor. Çok zor dönem bu ara transfer dönemi

Koç’un bitti dedigi transfer yatmiş...

Vay be, Fener gercekten bitmiş. Adamlar belki Türkiyenin en basarili Külüp degildi ama her zaman finansal olarak en güclü kulüptü benim gözümde. FFP falan derken, ve finansal destegi olmayinca, Koskoca Fenerbahce bitti. Bundan sonra zor kendine gelirler, Sike skandalindan daha da beter durumdalar. GS ve BJK’a fark acilmasin diye Yabanci Sinirlamasi getirecekler bence. Yoksa Fener 2-3 Sezona tamamen gider

Kesinlikle becerebilirlerse muazzam bir iş yapmış olurlar. Pato zaten hem psikoloiik üstünlük hem de büyük oyuncu. Alan ise kanatlarda ve forvet de görev alabiliyor. O da çok ihtiyacımız bir futbolcu. Alma imkanları da var bekliyoruz bakalım. Ama pato olmazsa üzülmem fazla. Alan + 2. forvet bekliyorum o da tetteh olur gibi ama bakalım

Valla hocam pato zor transfer gerçekten ama içimden bi his sanki bu sefer gelir diyor işin gerçeği şimdi tam sırası şimdi alamazsak bidaha alma imkanımız olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt