Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düzgün iki forvet transferi ile ligi çok rahat götürmek varken Başakşehir’e çalışmaları kanıma dokunuyor.Fb dışında hepsi bizim sahaya gelecekler.

Bana göre ne Pato ne de Alan hedef santrafor, Bana isimlere göre yorum yapıyoruz gibi geliyor. Pato'nun oluru varsa (inşallah vardır , Hagi'den sonra böyle bir yeteneği izlemek inanılmaz olur) Alan'la anlaşmak mantıksız olur. Ben Fatih Terim'in böyle bir transfer paketine ok vereceğini de düşünmüyorum. Pato-Tetteh, Alan - Tetteh ya da Pato-Llorente vs. daha mantıklı bir pakey olur. Takımın kimyası oturur.

kasımpaşa basaksehiri yener haftaya,ama önce biz göztepeyi yenmeliyiz

Adriano gibi bir şerefsizi istemem açıkçası zaten şikeci çakma 10 numara arap da bizim takımda. Sonra rakiplere çirkef vs. diye laf etmeyelim hiç ki bu adamlar çirkefin ötesinde şerefi bozuk bana kalırsa. Melo çirkeftir ama rakibe oynar o aynı şey değil. Ben hala stoper olayındaki gibi alttan alta başka biriyle ilgilendiklerini düşünüyorum ama bakalım. Pato imkansız bence o kadar para gömeceğimizi düşünmüyorum. Ahmet- Semih- Maicon- Marcao rotasyonu da bok gibi oldu bu arada ligin en kötü tandemlerinde üste oynar. Donk'u oraya niye çekmiyor acaba tam istediği tarzda bir ikili olur aslında Donk- Marcao.

Şikeci çakma 10 numara mı? Hahahahah Donk stoper demişsin birde o adamdan defansif ortasaha olur stoper olmaz.

Başakşehirden sonra daha forvetler gelmeden bile ligin en iyi kadrosu bizde. Alan-Tetteh ya da pato geldikten sonra ligin en iyi kadrosu olacak. Belhanda gol attığında üzülecek bir tipsin. Niye bu kadar uzattım sen en iyi oyuncularımızdan birine şikeci çakma 10 numara dediğin için. Şimdi istediğin kadar konuş.

İyi geceler...

DUB.webp

Forvet nerde lan? Geldimi? Nerde? Soyleyin Forvet nerde? Omurgasiz yonetim forvet nerde soyle?

frustrated.gif

sabah duyum yağıyordu gece tıkırtı yok

Yarın olduğunda yine Alan Carvalho yarın gelecek haberlerini görücez dejavu olacak

Donk'un fiziği sağlam, boyu uzun, ayakları fena değil pas da yapar. Hızı da ortalama. Ama stoper oynayamaz çünkü lavuk dalıp gidiyor maçın içinde. Umursamazlık da değil dikkat bozukluğu olabilir. Pozisyonlara geç reaksiyon verdiği için de yetişemiyor ya da pasları geç atıyor. Tuhaf bir eleman.

Pato falan gelirse Göztepe maçını aldıktan sonra taraftara açık bir antrenman daha yapalım tam kadro, gövde gösterisi olsun. Başakşehir'den en büyük farkımız o zira şu anki kadrolara ve oynanan futbola bakarsak.

fenerbahce'ye serdar aziz'i degilde donk'u verelim. serdari nasilsa satariz birine. maksat donktan kurtulmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt