Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Pato transferinin gerçekleşmesine %1 ihtimal bile vermiyorum.. Balon haber olduğu net belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En geç yarın gelecek demişlerdi..Bu bipspor alan bugun gelecek demiyomuydu?
Hocam alan-pato bence çok iyi olur. Pivot oynamak zorunda değiliz. Ayrıca son gelen bilgilere gör muhabirlerden gelen terim alan-pato ikilisini istiyor. Yani hoca çokistediği için bu kadar uğraşılıyor.Bence alan bitmişti son anda pato olayı gündeme geldi terimde patoyu sevdiği için uğraşıyorlar gibime geliyor pato olursa alan gelmez pivot alırlar
Hocam alan-pato bence çok iyi olur. Pivot oynamak zorunda değiliz. Ayrıca son gelen bilgilere gör muhabirlerden gelen terim alan-pato ikilisini istiyor. Yani hoca istediği için bu kadar uğraşılıyor.
Yönetim Kurulumuzun 15.01.2019 tarihli kararı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'inci maddesi kapsamında Şirketimizde yatırımcı ilişkileri faaliyetlerinin yönetimi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi sıfatıyla Yatırımcı İlişkileri Sorumlusu olarak Hale Çırak'ın atanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
Kesinlikle becerebilirlerse muazzam bir iş yapmış olurlar. Pato zaten hem psikoloiik üstünlük hem de büyük oyuncu. Alan ise kanatlarda ve forvet de görev alabiliyor. O da çok ihtiyacımız bir futbolcu. Alma imkanları da var bekliyoruz bakalım. Ama pato olmazsa üzülmem fazla. Alan + 2. forvet bekliyorum o da tetteh olur gibi ama bakalımYa zaten bende alan pato istiyorum pivot santraforu sistemleri sevmiyorum ve bence bizim kimyamızada uymuyor pivot varsa çok kenarlardan orta kesmek lazım biz daha çok merkezden oynuyoruz genelde bide alan ve pato second striker adamlar bence belhandaya asist rekoru bile kırdırabilirler devre arası