Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Abdürrahim Efendi bi macta daha ayılıp bayıl , Show unu yap ne değişik kufurlerle kulakların çınlayacak aklın durur . Senin beceriksizliğinden takım maddi manevi ne zararlara uğradı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pato - Alan - Semih ile transferi kapatsak 10 uzerinden kac verirdiniz yonetime?
Cok gec kaldilarPato - Alan - Semih ile transferi kapatsak 10 uzerinden kac verirdiniz yonetime?
pato'nun maaşını bir kenara bırakın adam bonservisli oyuncu çinliler niye bıraksın
3 kanattan forvete kim top taşıyacak as takımı geçtim yedeği bile yok o bölgenin o derece vahimPato - Alan - Semih ile transferi kapatsak 10 uzerinden kac verirdiniz yonetime?
Bunlar yana yakıla semihi alıyorsa muhtemelen uefaya alt yapı topçusu bildirme zorunluluğundandır.. Ozanın yerini olacak..
3 yeni oyuncu kaydediliyor
-ozan out semih in
-serdar out marcao in
-eren out. ERROR
Kısaca 2 forvet alacakmışoz gibi garip fanteziler düşünmeyin Uefaya ismi verilemeyecek adamı almazlar bu saatten sonra
Maicon yerine Cahill gelsin
maiconu yolla al bunuGary Cahill kulüp arıyor. (Sky Sports)
su adam icin bir forvet feda etmeye raziyim
Semihden baska bildirebilicegimiz bir suru alt yapi oyuncusu var sadece bu neden yuzunden oyuncu alinacagini dusunmuyorum
maiconu yolla al bunu
Serdar benim de begendigim bir stoper ama hoca bir karar veriyorsa saygi duymak zorundayiz yapacak bir sey yokBilmiyorum elbette marcou yu cop ilan ettigimi nerden cikardin renktas
Su ana kadar kariyerlerinde olusturduklari profilleri goz onunde bulundurarak turkiye ligi icin uyum sureci vs ile birlikte inanilmaz bir defansif kalite artisi olucagini dusunmuyorum