Inan Doğan
Yeni Üye
- 7 Ocak 2019
- 30
- 25
- 213
yarin kim forvet oynayacak acaba 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıra kimdeydiyarin kim forvet oynayacak acaba![]()
Tuşe nasıl geçtiMelih abinin beni muayene edip rapor yazmisligi vardir
Kendisine tesekkur ederim buradan
@Melih Peker
anlamadım o isi
simdi nef'in yoneticileri tutuklansa bizim futbolcular serbest mi kalacak
Bizdeki sponsorlukla bir tutma. Adamların sponsoru takımın tek gelir kaynağı. Takımın logosunda bile Quanjian yazısı var. Yani bütün mali ödemeleri Quanjian grup yapıyor. Bizdeki nef örneğini verebilmen için Galatasaray'ın tek gelir kaynağı Nef olması lazımdı ve takımın ismide Nef Galatasaray olsaydı tutarlı bir örnek olabilirdi. Redbull Leipzig gibi düşün Redbull olmasa Leipzig diye bir takım Bundesliga'da olmazdı.anlamadım o isi
simdi nef'in yoneticileri tutuklansa bizim futbolcular serbest mi kalacak
Bizdeki sponsorlukla bir tutma. Adamların sponsoru takımın tek gelir kaynağı. Takımın logosunda bile Quanjian yazısı var. Yani bütün mali ödemeleri Quanjian grup yapıyor. Bizdeki nef örneğini verebilmen için Galatasaray'ın tek gelir kaynağı Nef olması lazımdı ve takımın ismide Nef Galatasaray olsaydı tutarlı bir örnek olabilirdi. Redbull Leipzig gibi düşün Redbull olmasa Leipzig diye bir takım Bundesliga'da olmazdı.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne dion be
Evet biliyorum rdas yasa gereği sadece isim değiştirdiler. Logoda kalktı ama parayı akıtan kaynak hala Redbull sadece kılıf değiştirdilerRB Leipzig =/= Red Bull Leipzig
Alman yasalari buna engel. Paravan sirketlerle para sokuyorlar daha dogrusu uyelik yasalari boktan.
RB = RasenBallsport. Zaten logolarina dikkatli bakarsan Red Bull logosu olmadigini goreceksin.
Bu yuzden Alman kamuoyunda tepki cekiyorlar. Ha bunlari zaten biliyorduysan ornek vermek icin yazdiysan pardon.
Maicon ergeniyle uğraşıyoruz diyorum. Serdar ve Ozan gibi 2 tane taş gibi stoperi kaybedip Ahmet- Maicon- Semih rotasyonuna döndük. Marcao taş gibi çıkmazsa boku yedik gibi. Gerçi Donk'u çekse daha iyi bana göre ama bilmiyorum. Şu adamların hepsinden çok daha iyi oynar.
Maicon ergeniyle uğraşıyoruz diyorum. Serdar ve Ozan gibi 2 tane taş gibi stoperi kaybedip Ahmet- Maicon- Semih rotasyonuna döndük. Marcao taş gibi çıkmazsa boku yedik gibi. Gerçi Donk'u çekse daha iyi bana göre ama bilmiyorum. Şu adamların hepsinden çok daha iyi oynar.
Di Marzio yine bombalari patlatiyor
bizimle ilgili birsey yok tabiiii