Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan gelir yanina da 3-4 gun sonra ne istiyorlarsa verip tettehi aliriz

Kanat transferi yapilmaz

Stoper zaten semih kaya

Bunun disindaki her gelisme benim icin surpriz olur

Alan dan soğudum yemin ediyorum

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Vay be birden herkes Serdar Aziz hayrani olmus. Ben Serdar kaliteli stoper dedigimde bana Serdar'in neresi kaliteli, hic bir kalitesi yok, 4.5 milyonluk kazik, dengesiz bir stoper, kronik sakat falan filan deniliyordu. Noldu da birden kiymete bindi arkadaslar?

anlamadım o isi
simdi nef'in yoneticileri tutuklansa bizim futbolcular serbest mi kalacak

Cin'de her takim (Sehir ismi) (Sponsor ismi) seklinde

Tianjin Quanjian = Basaksehir Medipol gibi, alelade bir sponsor degil yani

Dusun tum finansor Medipol, batsa ne olur? Ki batmadi yolsuzluktan iceri alinip mal varliklarina el konuldu. Takim kesin dagilacak. Soru su: takim simdi mi dagilacak sene sonunda mi?

anlamadım o isi
simdi nef'in yoneticileri tutuklansa bizim futbolcular serbest mi kalacak
Bizdeki sponsorlukla bir tutma. Adamların sponsoru takımın tek gelir kaynağı. Takımın logosunda bile Quanjian yazısı var. Yani bütün mali ödemeleri Quanjian grup yapıyor. Bizdeki nef örneğini verebilmen için Galatasaray'ın tek gelir kaynağı Nef olması lazımdı ve takımın ismide Nef Galatasaray olsaydı tutarlı bir örnek olabilirdi. Redbull Leipzig gibi düşün Redbull olmasa Leipzig diye bir takım Bundesliga'da olmazdı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan Dinç: "Galatasaray'ı, yolda Fatih Terim'i görünce fotoğraf çekilecek insanlar yönetiyor."

[360tv]

Alan'a ödenecek maaşı, imza parasını çok mersk ediyorum ya

Bizdeki sponsorlukla bir tutma. Adamların sponsoru takımın tek gelir kaynağı. Takımın logosunda bile Quanjian yazısı var. Yani bütün mali ödemeleri Quanjian grup yapıyor. Bizdeki nef örneğini verebilmen için Galatasaray'ın tek gelir kaynağı Nef olması lazımdı ve takımın ismide Nef Galatasaray olsaydı tutarlı bir örnek olabilirdi. Redbull Leipzig gibi düşün Redbull olmasa Leipzig diye bir takım Bundesliga'da olmazdı.

RB Leipzig =/= Red Bull Leipzig

Alman yasalari buna engel. Paravan sirketlerle para sokuyorlar daha dogrusu uyelik yasalari boktan.

RB = RasenBallsport. Zaten logolarina dikkatli bakarsan Red Bull logosu olmadigini goreceksin.

Bu yuzden Alman kamuoyunda tepki cekiyorlar. Ha bunlari zaten biliyorduysan ornek vermek icin yazdiysan pardon.

Maicon ergeniyle uğraşıyoruz diyorum. Serdar ve Ozan gibi 2 tane taş gibi stoperi kaybedip Ahmet- Maicon- Semih rotasyonuna döndük. Marcao taş gibi çıkmazsa boku yedik gibi. Gerçi Donk'u çekse daha iyi bana göre ama bilmiyorum. Şu adamların hepsinden çok daha iyi oynar.

RB Leipzig =/= Red Bull Leipzig

Alman yasalari buna engel. Paravan sirketlerle para sokuyorlar daha dogrusu uyelik yasalari boktan.

RB = RasenBallsport. Zaten logolarina dikkatli bakarsan Red Bull logosu olmadigini goreceksin.

Bu yuzden Alman kamuoyunda tepki cekiyorlar. Ha bunlari zaten biliyorduysan ornek vermek icin yazdiysan pardon.
Evet biliyorum rdas yasa gereği sadece isim değiştirdiler. Logoda kalktı ama parayı akıtan kaynak hala Redbull sadece kılıf değiştirdiler

Maicon ergeniyle uğraşıyoruz diyorum. Serdar ve Ozan gibi 2 tane taş gibi stoperi kaybedip Ahmet- Maicon- Semih rotasyonuna döndük. Marcao taş gibi çıkmazsa boku yedik gibi. Gerçi Donk'u çekse daha iyi bana göre ama bilmiyorum. Şu adamların hepsinden çok daha iyi oynar.

sorma yaw kral serdar azizden olduk durduk yere :cry:

Donk'u forvete koyacağız

Yahu hiçbir iş bilmesen gider gömersin parayı kaliteli bir forvete,dursun kadar olamadınız inanılmaz.

ft hocam yönetime message vermek için ereni stoper serdarı forvet çıkarsa ne güzel olur yarın

Di Marzio yine bombalari patlatiyor

bizimle ilgili birsey yok tabiiii

yarın soyunma odasında fatih terim : evet hadi beyler apoyu oyuna alıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt