Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puan farkı kapanmayacak bi aralıkta değil aslında

genel olarak ft ile dağıldımmı tam dağıldığımızı hesaba katar isek, hiç risk yok diyemeyiz i guess.

Mevcut gidisat sampiyonluk hayaldir diye bas bas bagiriyor aslinda.

Ya hep ya hic diye ilerleyen bir kulüp olarak sampiyon olamayinca basi götü dagitiyoruz hocam, bu yüzden ilk 3 disi kalma ihtimalimiz hic de az degil böyle sacmasapan islerin pesinde kosmaya devam edersek.

haklısın ama tersi de gecerli
ogretmen istedigi zaman istifa edip gidebilir ama sozlesmeli futbolcu gidemez
futbolcular da bordrolu calıssın diyorsan her futbolcunun istedigi an baska takıma gitmesini goze alacaksın. kabul eder misin bunu?
Bence okey yani keşke öyle olsa yetersiz olanı kovarsın yenisini alırsın başka takımdan yıllarca yeteneksiz olduğu bariz adamları izlemek zorunda kalmazdık.al-sat da kaç futbolcudan kar edebiliyoruz ki genel olarak zarardır.bak serdara zamanında 4.5milyon euro verdik bedava fenere gidecek yada oturcak maaşını alcak terim sayesinde

dostum
sen mühendis olarak 1 şirkete işe alınsan
aylık 100bin liradan 1 senelik sözleşme imzalasan
performansın kötü olsa bile hadi ben seni kovdum yahut bu ay maaşını ödemiyorum diyemezler sana
tarık çamdalın maça çıkmaması kendi isteğiyle yaptığı 1 şey değil
oynatsaydın oynardı
hiçbir futbolcu iyi oynayacağını taahhüt edip sözleşme imzalamaz
oynayacağını taahhüt edip sözleşme imzalar
sen tarık çamdal'a hadi maça çıkıyorsun dedin de çıkmadı mı?
Prosedüre çok hakim değilim. Ama yeterli perfomans vermiyorsam,verilen işleri zamanında ve düzgün teslim edemiyorsam bir şekilde tazminatımı vermeden bile kovabilceklerini düşünüyorum...

Prosedüre çok hakim değilim. Ama yeterli perfomans vermiyorsam,verilen işleri zamanında ve düzgün teslim edemiyorsam bir şekilde tazminatımı vermeden bile kovabilceklerini düşünüyorum...
mesleklerde tabiki var tazminatsız kovma şartları, ama tarık çamdal ya da maicon örnek değil bunlara onu anlatmaya çalışıyorum
senin tarık çamdal'ı tazminatsız kovabilmen için o adamın antremanlara çıkmaması ya da hadi maça gir dediğinde ben oynamak istemiyorum demesi lazım
kötü futbol oynuyor diye yapamazsın o dediğini

Sikecilerin istedigi adrian silva zu bordeaux

Bence okey yani keşke öyle olsa yetersiz olanı kovarsın yenisini alırsın başka takımdan yıllarca yeteneksiz olduğu bariz adamları izlemek zorunda kalmazdık.al-sat da kaç futbolcudan kar edebiliyoruz ki genel olarak zarardır.bak serdara zamanında 4.5milyon euro verdik bedava fenere gidecek yada oturcak maaşını alcak terim sayesinde
dedigin sistemde bonservis tamamen ortadan kalkar futbolcu maasları duser ama kadro istikrarı diye birsey kalmaz. 2 mac iyi oynayan istifa edip baska takıma gecer

akhisar ve serginho şike yapıyo 2 sezondur bjk maclarında

mesleklerde tabiki var tazminatsız kovma şartları, ama tarık çamdal ya da maicon örnek değil bunlara onu anlatmaya çalışıyorum
senin tarık çamdal'ı tazminatsız kovabilmen için o adamın antremanlara çıkmaması ya da hadi maça gir dediğinde ben oynamak istemiyorum demesi lazım
kötü futbol oynuyor diye yapamazsın o dediğini
Işte dediğin gibi olduğu için tarigin galatasaraya toplam maliyeti 11 MILYON EURO...

Telles’te A.Madridte sayılır 40 m euroya. Kaç gelecekti oradan %15 mi?

Fifa oynayanlar var mı bilmiyorum ama alanın fifa 19 profili.

profil.webp

dedigin sistemde bonservis tamamen ortadan kalkar futbolcu maasları duser ama kadro istikrarı diye birsey kalmaz. 2 mac iyi oynayan istifa edip baska takıma gecer
Kadro istikrarı kelimesinin abartı olduğunu düşünüyorum iyi oyuncu catir catir oynar abi .yok şehre alışma yok kulübe alışma ici boş laflar bence...

dostum
sen mühendis olarak 1 şirkete işe alınsan
aylık 100bin liradan 1 senelik sözleşme imzalasan
performansın kötü olsa bile hadi ben seni kovdum yahut bu ay maaşını ödemiyorum diyemezler sana
tarık çamdalın maça çıkmaması kendi isteğiyle yaptığı 1 şey değil
oynatsaydın oynardı
hiçbir futbolcu iyi oynayacağını taahhüt edip sözleşme imzalamaz
oynayacağını taahhüt edip sözleşme imzalar
sen tarık çamdal'a hadi maça çıkıyorsun dedin de çıkmadı mı?

Ben muhendisim. Ve hep özel şirketlerde çalıştım. O şirkete faydalı olamıyorsan en kısa zamanda tazminatını alırsın ve kapı önüne konursun. Ve iş kanununda da patronu koruyan, kollayan bircok madde var.. O maddelerden birine sıgınarak seni işten atabilir.

Futbolcular da özel maddeler gecerli.. Bir futbolcu kulube faydalı olsun diye alınır ama olamasa bile sozlesme sonuna kadar bol sıfırlı yuksek garanti ücretini alabiliyor.

Ben yıllardır savunuyorum: Futbolcu sozlesmeleri performans bazlı yapılmalı. Garanti ücretler düşük, kazanılan mac sonrası alınan primler yuksek olmalı. Oyuncu basarılı olmaya zorlanmalı. (Şimdi ki oyle mi? Tarık yatarak 5 senelik ucretini almadı mı?) Donem sonunda uzaması o futbolcunun performansına endeksli olmalı. Mesela 1 futbolcu sene içinde 30 maç oynarsa sozlesme otomatik olarak 1 sene uzar maddesi olabilir..

bu gece baya buhranlı ya

Cin'de her takim (Sehir ismi) (Sponsor ismi) seklinde

Tianjin Quanjian = Basaksehir Medipol gibi, alelade bir sponsor degil yani

Dusun tum finansor Medipol, batsa ne olur? Ki batmadi yolsuzluktan iceri alinip mal varliklarina el konuldu. Takim kesin dagilacak. Soru su: takim simdi mi dagilacak sene sonunda mi?

yalnız bu quanjianın yaptıgı yolsuzluk falan degil resmen serefsizlik. uyduruk baharat karısımlarını kanser ilacı diye satıp tedavi umudu olmayan hastaları somuruyorlarmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt