Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimin ayari fln yoktu ki.. tam tersi asil bu takim cok dengesiz ve ayarsizdi.. bir mac olurdu bakarsin Juventus.. 4 gün sonra fener..
yani belli olmuyordu..

bunlarin elden kacirdigi olay.. ayarlamaya baslamadilar bile.. :/
Evet her deplasman çileydi. Buna samp.oldugumuz Goztepe deplasmani dahil. Ama yazin temizlik yapilamadi simdide yapilamiyor cunku gelen yok ?‍♂️

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça doğru ve maç esnasında birçok galatasaray şununla anlaştı , bu iş tamam , kesin Galatasaray'da temalı haberler servis edilecektir.

Maç ve maça kadar resmi kap bildirimi verilmediği takdirde , medyaya ait açıklamalar bizi bağlamayacağı gibi stadta yapılacak organize protestoların da kesilmesi gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Taraftarımızın paralı kalemlere servis edilecek yalan haber ve duyumlara itibar etmemesi rica olunur.

Maça doğru ve maç esnasında birçok galatasaray şununla anlaştı , bu iş tamam , kesin Galatasaray'da temalı haberler servis edilecektir.

Maç ve maça kadar resmi kap bildirimi verilmediği takdirde , medyaya ait açıklamalar bizi bağlamayacağı gibi stadta yapılacak organize protestoların da kesilmesi gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Taraftarımızın paralı kalemlere servis edilecek yalan haber ve duyumlara itibar etmemesi rica olunur.

Iste Budur !! .. ilk dk. dan itibaren Yönetim Istifa sesleri kesilmesin !!

ben bu fener moses haberlerine hala inanmıyorum.gerçi son 3-4 yıldır sagbek oynamıs diyolar,pek ortada yokmuş.çokta şapmamak lazım

cekdar daha yeni cizgiye yine müthiş indi

M.Kapı'ya 30m'den aşağı serbest kalma maddesi koyan şerefsizdir

he dogru 7 aydir forvet bekliyoruz eger Balotelli gelirse taraftar öyle bi tepki koyar ki inanamazsin.. sokaklara dökülürüz nefret dolu protestolar esliginde.. :rolleyes:

ulan dalga mi geciyorlar.. bu durumda balotellinin sag kolu gelse millet karisina 2. evlilik teklifi yapacak sevincten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt