- 12 Ocak 2013
- 50.631
- 59.908
- 4.323
Bu Marcus Thuram da fena bir şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Marcus Thuram da fena bir şey
ondan sonra akhisar gibi hocasiz cikip 3-0 yensinler.... Fb gibi hocasiz cikip 2-2 bitsin. Bize böyle seyler yaramiyorhepsi kart görsün
macı mı var nerde o bizim cocuk,konusunu da actıydımBu Marcus Thuram da fena bir şey
forvetler genelde daha pahali olurTettehin bu fiyatlarına bakarsak ozan çok ucuza gitti.
Alan var iste o Rolü alan.
Bence Baros- Elmander ikilisini Alan + Tetteh ile yapma derdinde Hoca
tetteh yer acacak, top indircek-> bildigin Target Man olarak oynacak (bunun ekstrasi Teknigi de fena degil, izledigim videolarda. Boyuna göre Bileklerine hakim, ne yaptigini biliyor). Yanindaki Alan zaten bosluklar girip, hizlica Kaleye gidip, disaridan vurup golleri gömer. Kenara acilir felan . Alani ondan cok istiyorum iste. Yemin etmisim, eger Alan gelirse 2 tane formamin arkasina Alan yazdiracagimTetteh indirecek Alan bindirecek diyorsun??!
Valla 8 milyon bonservis vs buyuk para bizim icin.
Hani 4 olsa bonservis , maasi 900 bin euro olsa zarar etmeyiz derdim de 8 , ustune satistan pay bizi bitirir, girmezdim oyle bir riske.

artik her xyz oyuncu icin min 5 mio basliyor.Tetteh kim 7,5 milyon euro veriyorlar.
tetteh yer acacak, top indircek-> bildigin Target Man olarak oynacak (bunun ekstrasi Teknigi de fena degil, izledigim videolarda. Boyuna göre Bileklerine hakim, ne yaptigini biliyor). Yanindaki Alan zaten bosluklar girip, hizlica Kaleye gidip, disaridan vurup golleri gömer. Kenara acilir felan . Alani ondan cok istiyorum iste. Yemin etmisim, eger Alan gelirse 2 tane formamin arkasina Alan yazdiracagim![]()
tetteh yer acacak, top indircek-> bildigin Target Man olarak oynacak (bunun ekstrasi Teknigi de fena degil, izledigim videolarda. Boyuna göre Bileklerine hakim, ne yaptigini biliyor). Yanindaki Alan zaten bosluklar girip, hizlica Kaleye gidip, disaridan vurup golleri gömer. Kenara acilir felan . Alani ondan cok istiyorum iste. Yemin etmisim, eger Alan gelirse 2 tane formamin arkasina Alan yazdiracagim![]()