Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7.5 + sonraki satistan pay dogruysa güzel para almak icin 30 milyona satmaliyiz herhalde

arkadaslar artik bu piyasanin degistini kabul edin.. 10 yil önce cek liginden herhangi bir futbolcuya 250.000 € dan fazla ödenmezdi.. ama artik böyle malesef.. uctukca ucacak.. 10 yil önce 3,5a aldigin oyuncu tarzi bugün 7-8 .. bu sirf bizde olan bir olay degil.. ha buna ramen biz oyuncularimizi cok ucuza satiyoruz o ayri mesele

Alan var iste o Rolü alan.

Bence Baros- Elmander ikilisini Alan + Tetteh ile yapma derdinde Hoca

Tetteh indirecek Alan bindirecek diyorsun??!

Valla 8 milyon bonservis vs buyuk para bizim icin.

Hani 4 olsa bonservis , maasi 900 bin euro olsa zarar etmeyiz derdim de 8 , ustune satistan pay bizi bitirir, girmezdim oyle bir riske.

feghouli giderse yerine sabriyi alır bu çapsızlar abdurrahim albayrak şöyle der: feghoulinin mali yükünden kurtulduk onun yerune kendi değerumuz olan sabriyi alduk her mevkide oynar çünkü o galatasarayın neferi evladudur

Tetteh indirecek Alan bindirecek diyorsun??!

Valla 8 milyon bonservis vs buyuk para bizim icin.

Hani 4 olsa bonservis , maasi 900 bin euro olsa zarar etmeyiz derdim de 8 , ustune satistan pay bizi bitirir, girmezdim oyle bir riske.
tetteh yer acacak, top indircek-> bildigin Target Man olarak oynacak (bunun ekstrasi Teknigi de fena degil, izledigim videolarda. Boyuna göre Bileklerine hakim, ne yaptigini biliyor). Yanindaki Alan zaten bosluklar girip, hizlica Kaleye gidip, disaridan vurup golleri gömer. Kenara acilir felan . Alani ondan cok istiyorum iste. Yemin etmisim, eger Alan gelirse 2 tane formamin arkasina Alan yazdiracagim :asd:

Tetteh'i 7,5 milyon euro ve %25 satıştan pay ile alır yönetim.

duyumcuların kralı l.tüzemen 31 ocağa kadar dünya yıldızı gelirse kimse şaşırmasın demiş şimdiden sevinebiliriz..

tetteh yer acacak, top indircek-> bildigin Target Man olarak oynacak (bunun ekstrasi Teknigi de fena degil, izledigim videolarda. Boyuna göre Bileklerine hakim, ne yaptigini biliyor). Yanindaki Alan zaten bosluklar girip, hizlica Kaleye gidip, disaridan vurup golleri gömer. Kenara acilir felan . Alani ondan cok istiyorum iste. Yemin etmisim, eger Alan gelirse 2 tane formamin arkasina Alan yazdiracagim :asd:

Alan yerine Pato olsun o zaman yaw!! Tetteh Pato ya yer açsın, Alan kim ? :)

yalniz formanin arkasina ALAN yazdirdiginda Istanbulun hangi semtde gezdigine dikkat et maclara gittiginde .. tehlikenin hic bir zaman farkinda olmazsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt