Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
fenerın stopere bukadar ihtiyacı var mı yav. normalde heriflerin derdi problemi bambaşka olması gerekmiyormu?
savunmayı ve kaleyi tamamen yerli yapıp olası bi yabancı kısıtlaması içinmi hazırlık yapıyor diyecem ama adam baya baya panik atak hareket ediyor gibi. inş. bu acemilik dönemi baya uzun sürer
Planli programli hersey reis
Transfer haberleri basliginda kaleci transferi hakkinda duyum verilir....
Mesajı Gönderen: Solow:cLink:3178645 Daha önce son dakika başlığında paylaşmıştım‚ bugün de teyit ettim bilgiler birinci ağızdan ve çok yakın arkadaşım olan TFF akrediteli bir futbol menajeri şu anda Fenerbahçe´ye transferi en yakın futbolcu Tolgay Arslan Bir de adını vermek istemediğim bir Anadolu takımının son zamanlarda milli olmuş kalecisi ile ilgileniyoruz bu kaleci ile 6S de ilgilenmekte (6S Muslera için alıcı bakıyor‚ her ne kadar taraftarına çaktırmasa da) ama bizim bir adım önde olduğumuzu söyledi Mesaj Solow tarafından düzenlenmiştir.
Meloik - 11.01.2019 16:43
Kaleci mi?
Kadroyu kuruyorum o zaman...
-------------------Harun
Volkan----Kameni-------Berke------Erten
--------------Bu yeni kaleci
--------Sadık----------Skertel
--Neustader------------------Reyes
-------------Serdar Aziz/Topal
Bak valla mis gibi oldu... Tabi eksikler de var ama oralara da elde önlibero ve stoperleri koyarsak tam olur. Hatta Serdar Aziz´i de aldığımızda sırf stoper ve kalecilerle ilk 11 yapabiliyoruz.
[alıntı yap]