Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerın stopere bukadar ihtiyacı var mı yav. normalde heriflerin derdi problemi bambaşka olması gerekmiyormu?
savunmayı ve kaleyi tamamen yerli yapıp olası bi yabancı kısıtlaması içinmi hazırlık yapıyor diyecem ama adam baya baya panik atak hareket ediyor gibi. inş. bu acemilik dönemi baya uzun sürer

Planli programli hersey reis

Transfer haberleri basliginda kaleci transferi hakkinda duyum verilir....

Mesajı Gönderen: Solow:cLink:3178645 Daha önce son dakika başlığında paylaşmıştım‚ bugün de teyit ettim bilgiler birinci ağızdan ve çok yakın arkadaşım olan TFF akrediteli bir futbol menajeri şu anda Fenerbahçe´ye transferi en yakın futbolcu Tolgay Arslan Bir de adını vermek istemediğim bir Anadolu takımının son zamanlarda milli olmuş kalecisi ile ilgileniyoruz bu kaleci ile 6S de ilgilenmekte (6S Muslera için alıcı bakıyor‚ her ne kadar taraftarına çaktırmasa da) ama bizim bir adım önde olduğumuzu söyledi Mesaj Solow tarafından düzenlenmiştir.

Meloik - 11.01.2019 16:43
Kaleci mi?

Kadroyu kuruyorum o zaman...

-------------------Harun
Volkan----Kameni-------Berke------Erten
--------------Bu yeni kaleci
--------Sadık----------Skertel
--Neustader------------------Reyes
-------------Serdar Aziz/Topal

Bak valla mis gibi oldu... Tabi eksikler de var ama oralara da elde önlibero ve stoperleri koyarsak tam olur. Hatta Serdar Aziz´i de aldığımızda sırf stoper ve kalecilerle ilk 11 yapabiliyoruz.

[alıntı yap]

Örneğe gel..

Tandeme örnek göstereceksen..
Song-Tomas...Popescu-Bülent örneklerini ver..

İçinde semih olan bişeyin örneği verilmez ..

aynı örnekler değil. burda bir genç bir tecrübeli örneği verdim. marcao 22 yasında. olayın semihle alakası yok

2 forvetin yani sira stoper, orta saha ve kanat bakilmali. yerli oyuncu kadromuz cok zayif. yabancilardan maicon ve donk suan icin elden cikarilabilecek oyuncu statüsünde bizim icin. serdar ve maicon'dan 8 civari bir para gelirse muazzam olur.

okuma izle! nasıl bir adam oldun sen yahu.

Yalniz videoyu acip sadece dinledim baska birseyle ugrastigim icin izlemedim.

Hasan'i görmeden sadece dinleyince sanki Terim'in genc versiyonu konusuyormus gibi hissediyorsun ses tonuyla falan.

Ne kadar klas bir forma böyle ya. Gözlerim kamasti.

DxTZz5eXcAERC9c.jpg

Beyler birşey soracagim 2 transfer yapacağız diyorlar ya semihten bahsedilmiyor sanırım gelmiyecek galiba bilgisi olan var mı?

Beyler birşey soracagim 2 transfer yapacağız diyorlar ya semihten bahsedilmiyor sanırım gelmiyecek galiba bilgisi olan var mı?

Lisansı bile cıkarılmış semihin ama yedeklemek için alındı bence çalık kiralanır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancıyı kasetti Hasan 2 oyuncu derken. Zaten 12 yabancı var 2 tane daha alabiliriz dedi.

Semih'i buna dahil etmiyorlar yani. Açıklanacaktır transferi yakında.

Askin Ates:
Jüpiter’den Mars’a , 81 ilde ; tik tak , tik tak . O sürpriz kapınıza gelecek

Ve o sürpriz ile hepimiz ailecek tanışacağız , şimdi susuyor ve tik tak , tik tak diye sayarak süreci bekliyoruz . #tiktak

Askin Ates:
Jüpiter’den Mars’a , 81 ilde ; tik tak , tik tak . O sürpriz kapınıza gelecek

Ve o sürpriz ile hepimiz ailecek tanışacağız , şimdi susuyor ve tik tak , tik tak diye sayarak süreci bekliyoruz . #tiktak

hoca yalanladi bu adami hala utanmadan konusuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt