Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bi sakin olur musun?bi futbol arena muhabbetinden nereye getirdin olayı.bu kadar ciddiye alma nöbeti ve forumu.eglenmene bak.

Ben 36 yaşındayım büyüklerine karşı terbiyeli olman gerektiğini öğren önce. Karşında çocuk varmış gibi laçkalıkların laf atmaların çekilir gibi değil bana ne yapıp ne yapmamam gerektiğini söylemek de senin haddine değil. Eminim forumun büyük bir bölümünü sen ve yalakaların rahatsız ediyorsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semih Kaya'nın bizden sonraki performansı.

Semih Kaya'yı araştıracak ne zamanım ne de isteğim olmadığı için soruyorum;

Birileri sezon başından beri 11 görmüyor diyor, birileri de senin paylaşımındaki gibi takımın en çok süre alan oyuncusu diyor. Hangisi doğru bilgi?

En sonunda bari dembaba'yi alın diye düşündüğümüz zaman demba baya imza artıracaklar heralde.yani bu kadar geç kalinmanin başka bir aciklamasi olamaz...

18 miljon euro butcen var (telles giderse)

bunun 7,5 21 yasindaki kapali kutuya mi verirsin.

yoksa balotelliye mi gomersin

Semih Kaya'yı araştıracak ne zamanım ne de isteğim olmadığı için soruyorum;

Birileri sezon başından beri 11 görmüyor diyor, birileri de senin paylaşımındaki gibi takımın en çok süre alan oyuncusu diyor. Hangisi doğru bilgi?
1-2 ay fazla oynamamış.Yedekte bekletilmiş.Olmadığı maçlar olduğu maçlara göre takımı daha fazla puan kaybetmiş.Büyük ihtimal maç başı primler yüzünden oynatılmamış.Bize de maaş yükü olduğundan kiralıyolar.

Tetteh'in bindiği uçakta yangın tüpü bulunmadığı için uçuş iptal olmuş.İmza yarına kalmış.(PulseNikaragua)

Semih 06.10.18 tarihine kadar butun maclarda 11 oynamis, o gunku mactan sonra bir daha oynatmamislar. O macta sigmaya 1-0 yenilmisler. O macta kim bilir nasil sicti ki bir daha oynatmaya tovbe edip bedavaya kiraliyorlar.

uygulanmıyor değil, senin kulübün batıyor. Bu yüzden sana böyle ağır şartlar getiriliyor.

qwAa8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt