Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hudson-odoi hayirli olsun.
Pato 6m'den aşağı kazanmaz yıllık
Tetteh 1m maaş alırsa sorun yok
Hudson odoi bu chelseamizin genç yıldızı
Tetteh mi bu?
Ozanı bildi bi de kekoBu Belhanda'nın muhabir arkadaşı hayırlı haber vermedi şu ana kadar
Ozan sen Giresunluydun değil mi, eski sohbetlerden öyle hatırlıyorum konuyla alakasız ama ?Tetteh'i izlemek için sparta maçına baktığımda haliyle Semih'i de gördüm. Tetteh raporunun yanında Semih'ten de bahsedecektim ama taraftarın Semih'e öyle bir nefreti var ki adını anmaya ürker olduk yani bu kadar olur.
İzlediğim maçta Sparta'da savunma lideri Semih Kaya idi. Başarılı oldukları zirveden kopmadıkları dönemde Semih hep sahadaydı. İki maç arka arkaya kaybettiler ve sanırım o ara Semih hocasıyla tartışmış olabilir kadrodan uzaklaştı. Sparta'nın da savunma performansı düştü. Puan kayıpları arttı.
Genel itibariyle topu ileri aktarma da başarılıydı izlediğim maçta, zaten bizde de bu yönü ön plandaydı. Maicon ve Serdar'dan ziyade bu tip açık alanda hızlı ve topu ileri aktarabilen stoperleri tercih ediyor hoca evlat olmasının yanında bu becerisinden dolayı da istiyoruzdur.