Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh-Alan en doğrusu olacak gibi belki 1-2 genç yatırım yapılır alınıp kulüplerinde kiralık bırakılabilir

Alan ve Pato merkez santrafor değil..
Merkez santrafor Demba Ba ve Tetteh..

Bu dörtlüden 2 sini alacaz.. başka bi isim de yok alabileceğimiz..

Hala Tetteh alınır mı diyen var Demba Ba'yı neremize sokacaz ?

Alan ve Pato da olmayacak bence bi kanat alalım ..

Tetteh-Haraslin olsun..

transfer hayranları kulübün kazık yemesini kabullenmiş durumda transfer için

salı gelecek şekilde yarın forvet açıklamamız lazım anca göztepe maçına çıkarırız

Sayın muhasebeciler brumanin nette videosu bile yokken genç yetenek diye 12 milyon vermiştik ozamanlar kicinizda ampulmu yanmıştı Bruma büyük oyuncu olacak diye

Tetteh 15 Gol & 5 Assist yapar. Seneye CL’de 5 gol atip 30 milyon euroya premier League transfer yapacak

Bu Belhanda'nın muhabir arkadaşı hayırlı haber vermedi şu ana kadar

Tetteh'i izlemek için sparta maçına baktığımda haliyle Semih'i de gördüm. Tetteh raporunun yanında Semih'ten de bahsedecektim ama taraftarın Semih'e öyle bir nefreti var ki adını anmaya ürker olduk yani bu kadar olur.
İzlediğim maçta Sparta'da savunma lideri Semih Kaya idi. Başarılı oldukları zirveden kopmadıkları dönemde Semih hep sahadaydı. İki maç arka arkaya kaybettiler ve sanırım o ara Semih hocasıyla tartışmış olabilir kadrodan uzaklaştı. Sparta'nın da savunma performansı düştü. Puan kayıpları arttı.
Genel itibariyle topu ileri aktarma da başarılıydı izlediğim maçta, zaten bizde de bu yönü ön plandaydı. Maicon ve Serdar'dan ziyade bu tip açık alanda hızlı ve topu ileri aktarabilen stoperleri tercih ediyor hoca evlat olmasının yanında bu becerisinden dolayı da istiyoruzdur.
Ozan sen Giresunluydun değil mi, eski sohbetlerden öyle hatırlıyorum konuyla alakasız ama ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt