Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.338
- 453
- 1.653
Tetteh konusunda en son dün gece anlaştığımız yazılıyordu.
Yeni bir gelişme mi oldu?
Fiyat arttirmislar yatmis. Yatmis kalkmis yatmis kalkmis hooop istanbuldaymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tetteh konusunda en son dün gece anlaştığımız yazılıyordu.
videolarda efsane. yarısını oynasa 10 belhanda eder
tespitin very nice anca göm musap, nerde duyumlarin, cenen degil parmaklarin calissin, hadi bize bir PATO at : ))Yanliz 360 derece donersen ayni yerde olmus olursun![]()
rodop 9 milyon istediler vazgeçmişiz dediTetteh konusunda en son dün gece anlaştığımız yazılıyordu.
Çok şey mi istiyorum
bu hafta sonu da efsaneydi
3. golün direk asisti 4.golde de sağdaki adama ara pasını atıyor
Gecen seneden beri 10 bin come to Galatasaray yorumu vardır sayfalarındacome to galatasaray ekibini göreve davet ediyorumpatoyu getirmeliyiz
Alani Kanirta kanirta getirtme derdindeyim, Pato da GSC Halkin Hediyesi olsuntespitin very nice anca göm musap, nerde duyumlarin, cenen degil parmaklarin calissin, hadi bize bir PATO at : ))

Çok şey mi istiyorum
bu hafta sonu da efsaneydi
3. golün asistini yaptı 4.golde de sağdaki adama ara pasını atıyor..1 harika şut 2 de müthiş pasını yedilerr
Ulan 9M ne lan tetteh veledi icin, o parayi patoya gomun
8 bonservis 1.3 maaş versen 2 yıla Alan ile aynı para oluyor. Maaş önemli.
Vizyon reis'den beklerim ancak mr cengizden böyle bir hamle beklemek hayal gücünün sınırlarını zorlamak olurMaguruscu patoyu getirdigi vakit gonlumuzde buyuk ustalik makamina oturacaktir.
PATOOOO gelirse hava limani yanar, ayrilda gel, gerekirse @Keramettin TANRIVERDİ basta olmak üzere GSC sponsor olmali : ))Alani Kanirta kanirta getirtme derdindeyim, Pato da GSC Halkin Hediyesi olsun![]()
Bu yonetim aslinda bize 3 unude borcluAlan'in yanina gelecekte satabilme imkani olan Tetteh alinmali. Son durak topcusu degil. Pato'yu severim ve cok isterim ama Alan geldiyse yanina Pato degil Tetteh alinmali. Artik oyuncu satmaya alismaliyiz.