Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Çorlu: "7 numara Alan ile sahibini buluyor ama 9 kim olacak o önemli. Demba Ba askıya alındı. Gündemdeydi ama askıya alındı. Benim beklediğim Alan'ın da üzerinde bir golcü olur. 3,5 yıllık bir sözleşme. İmza parası + maaş 4 M€, bonservis de 3 M€ olacak."

Getirin Elmander gibi birini , ilerde zeki , teknik olsun. Muazzam finisher olmasa da olur , salak forvet istemiyoruz.

Gomis mükemmel finisherdı ama ligin son haftaları hırs yapıp abandığı toplar yerine köşeye hafifçe bıraksa daha erken şampiyonduk.

Ulan 9M ne lan tetteh veledi icin, o parayi patoya gomun

Çok şey mi istiyorum

bu hafta sonu da efsaneydi

3. golün direk asisti 4.golde de sağdaki adama ara pasını atıyor

1548067668461.webp

sparta prag tetteh baltasindan gelecek 5 milyonla 10 tane tetteh alip bizim gibi kamillere cakar

Alan'in yanina gelecekte satabilme imkani olan Tetteh alinmali. Son durak topcusu degil. Pato'yu severim ve cok isterim ama Alan geldiyse yanina Pato degil Tetteh alinmali. Artik oyuncu satmaya alismaliyiz.

Alan'in yanina gelecekte satabilme imkani olan Tetteh alinmali. Son durak topcusu degil. Pato'yu severim ve cok isterim ama Alan geldiyse yanina Pato degil Tetteh alinmali. Artik oyuncu satmaya alismaliyiz.
Bu yonetim aslinda bize 3 unude borclu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt