- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Çaktırma bu yönetimin tek forvet alması bile mucize kendimi avutuyorumForvetler mi?
Yani 2 forvet veya fazlası?
![]()
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaktırma bu yönetimin tek forvet alması bile mucize kendimi avutuyorumForvetler mi?
Yani 2 forvet veya fazlası?
![]()
nie oynamıolar o zaman ft bilmior mu futbolu senin kadarAlakasi yok. Celil selcuku gokay ahmet caligi top diye oynar fizik olarak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gece geleceken gec carsamaba alan kapi gelir artik herhalde. yok dubai'ya gidip anlasmadan gelirlerse, niyetleri orada tatil yapmaktir derim
zorBu gece gelecek
fm kaçGalatasaray ile forvet almak mı zor diye FM de deneme yapayım dedim; yerim böyle işi 10 tane forvet aldım ilk sezonda. kaleci/forvet tavsiyesi olan varsa rica ediyorum. Takımda defans ortasaha kalmadı.
bu yönetim bize alan+pato+tetteh borclu. Yolla maiconu, al MerihiAlan tatmin etmez, 3m diyorlar alan’a, geriye 12 m kalıyor. 12m’i harcamazsak 0’lanıyor yazın, böyle bi kerizlik yapmayız umarım
fatih hoca 18 yasındaki ozanı oynatıp iyi paraya sattırdı.16 yasındaki mustafaya da şans verdi.daha ne yapsın...gökay 19 yasında ayrıca
Cmtesi ye kadar Lisansi gelir mi ?Cinden gelen adamlarda hep lisans sorunu cikiyorAlan en gec carsamba sabah antrenmana katilmaliki, cumartesi macimizda alternatif olmasin icin.
7 giyer bence gary gittikten sonra boş kaldıAlan kaç giyecek 9 mu