Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en gec carsamaba alan kapi gelir artik herhalde. yok dubai'ya gidip anlasmadan gelirlerse, niyetleri orada tatil yapmaktir derim

Galatasaray ile forvet almak mı zor diye FM de deneme yapayım dedim; yerim böyle işi 10 tane forvet aldım ilk sezonda. kaleci/forvet tavsiyesi olan varsa rica ediyorum. Takımda defans ortasaha kalmadı.

Magiruscu apo mu gidip getirecek patoyu

türkçe konuşmayı bilmeyen adam anlaşma yapmaya gidiyor anasını satayım

Alan tatmin etmez, 3m diyorlar alan’a, geriye 12 m kalıyor. 12m’i harcamazsak 0’lanıyor yazın, böyle bi kerizlik yapmayız umarım

Alan en gec carsamba sabah antrenmana katilmaliki, cumartesi macimizda alternatif olmasin icin.

fatih hoca 18 yasındaki ozanı oynatıp iyi paraya sattırdı.16 yasındaki mustafaya da şans verdi.daha ne yapsın...gökay 19 yasında ayrıca

Mustafayi 3 dakika oynatmakla olmuyor sergen.

Problem daha derin. Ben senelerdir gelen gerizekali transfer politakasindan bahsediyorum ve maalesef fatih hocada suclu bu durumdan.

Ben burda senelerdir ekstrem durumlar disinda (mesela selcukun en iyi doneminde serbest kalmasi gibi) Turkiyeden yerli alinmamasini savunuyorum.

Forumun cogu burda Tarik Camdal gelsin cocuk kesecem derken bir kac kisi bas bas bagiriyorduk gelmesin diye.

Problem su. Ahmet calik, Omer bayram, mugdat, vs gibi bos beles adam almayacaksin. O adamlar yerine alt yapidan adam oynatacaksin. Zaten en kotu bunlar kadar oynarlar paranda cebinde kalir.

Biz bunu yapmiyoruz. Onun icin 10 yilda bir adam cikiyor altyapidan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet as ve yedek stoper,yedek sol bek gibi 6 aydır yokluğunu hissettiğimiz gerekli ve çok önemli yerlere transferlerimizi yaptık. Bundan sonra zaten transferin bitmesine 10 gün gibi bir şey kaldı bence gereksiz para harcanmamalı forvet gibi lüks şeyler için. Açık açık beyin noksanları klubü yönetiyor şu anda.

Düşünsenize beyler, yönetim bir çılgınlık yapıp alan+pato+tetteh ve demba ba yı alıyor....ohhh kafası güzelll

---------------Muslera
Linnes maicon marcao yuto
-----------ndiaye belhanda
Feghouli Pato alan
--------------tetteh

Yedekler:ismail, mariano, fernando, onyekuru, demba ba, yunus, sinan, semih

Sezon sonu 72 puan, 2.devre 55 gol, 22.şampiyonluk offff:cimbom:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt