Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırat,halis,barış.cüneyt,ali,bülent bunlar hep aynı yolun yolcusu

Aynen ama firat bu isin ustasi. Gostere Gostere yapmiyor, sinsice macin kaderini etkiliyor. Oyunculari provake etme, oyunu sogutmak, herseye faul vermek,rakip takimin sert oynamasina izin vermek yada en kotusu macin ilk 10dk stoperlere sari kart vermek. Okadar varki, o fener macini unutmadik.

Sezonun 2.yarısı Serdar Aziz'den de fayda gelmez kimseye..

Ne kamp gördü ne antrenman ..

Zaten camkız gibi kendisi..

Bjk ile tolgay takası yapalım veya kasımpaşaya verelim üstünü para diagne yi alalım

Alan ve Pato aynı anda fazla tuzlu olur. Alan + genç (kanat) forvet şeklinde bir kombinasyona girebilirler (mali konularda hassas oluşlarını dikkate alırsak)

Alan ve Pato aynı anda fazla tuzlu olur. Alan + genç (kanat) forvet şeklinde bir kombinasyona girebilirler (mali konularda hassas oluşlarını dikkate alırsak)

Eren ve Serdar'ın maaşlarından kurtul + sene sonunda Selçuk'u uğurla, 7m Euro maaş bütçesi boşa çıkıyor. Zaten bonservis için bütçemiz var, harcamazsak yanacak. Çöplerden kurtularak Pato+Alan ileri ikilisi yapabiliriz.

Hadi artık ya kapsporun tweetinin altına bakıyorum hepsi Galatasaraylı bezdik artık patlat bir alan

Ortasahada fernando veya Ndiaye görevleri verilmiyor.. rakibi durdurma. basma.. pres gibi..

Onu demek istedim..
Eğer 10 numaraysa gol,asist,şut ortalaması düşük.eğer 8 numaraysa mücadele eden,koşan,basan bir sürü adam bulabilirsin 8 milyona. Dediğin gibi kimse belhandadan koşmasını basmasını beklemiyorken bunları ekstradan yapıyor ama asıl görevi olan gol, asist şut gibi şeyleri yapmasıni bekliyoruz çünkü birincil görevi bu.

son dk pato fırsatı doğarsa alanı p.ç gibi ortada bırakıp patoyu alalım aylardır gelemedi pezevenk

Yonetime Arti olarak yazar

Sanırım hayatımda ilk defa Galatasaray'ın mali tablosunda kar ibaresi gördüm.

Yalnız şurası da enteresanmış, batık durumdayız zaten hep ama fark yine de baya varmış. Rutin bir not mu bilemiyorum tabii.

dsds.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt