Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adriano gibi bir şerefsizi istemem açıkçası zaten şikeci çakma 10 numara arap da bizim takımda. Sonra rakiplere çirkef vs. diye laf etmeyelim hiç ki bu adamlar çirkefin ötesinde şerefi bozuk bana kalırsa. Melo çirkeftir ama rakibe oynar o aynı şey değil. Ben hala stoper olayındaki gibi alttan alta başka biriyle ilgilendiklerini düşünüyorum ama bakalım. Pato imkansız bence o kadar para gömeceğimizi düşünmüyorum. Ahmet- Semih- Maicon- Marcao rotasyonu da bok gibi oldu bu arada ligin en kötü tandemlerinde üste oynar. Donk'u oraya niye çekmiyor acaba tam istediği tarzda bir ikili olur aslında Donk- Marcao.
Ağır gel kardeş begenirsin begenmezsin o senin fikrindir ama şikeci arap gibi kelimeler kullanma bu adam serefsizlik mi yaptı formayı yere mi attı maca çıkmayıp serdar gibi tatile mi gitti bazen.cok abartıyorsunuz

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eren ve Serdar'ın maaşlarından kurtul + sene sonunda Selçuk'u uğurla, 7m Euro maaş bütçesi boşa çıkıyor. Zaten bonservis için bütçemiz var, harcamazsak yanacak. Çöplerden kurtularak Pato+Alan ileri ikilisi yapabiliriz.

Doğru aslında. 2000 sezonu kadrosunu da yabancı oyuncuların kulüpleriyle yaşadığı sıkıntıları fırsat bilip oluşturmuştuk. Pato'da böyle bir imkan doğuyorsa almak istememek aptallık olur biraz. Yine de bilmiyorum, bu konuda yönetimden emin olamıyorum. Onların yine bir şekilde bahanesi olur.

Belhanda kadar koşan basan mücadele eden bi 10 numara söyleyin..

Söylediğiniz 10 numara .. 8 milyon euro civarında alınabilsin ..
10 numaranın basıp koşması gerekmiyor işte sorun bu olabilir,sende ne zaman kart yiyeceği belli olmayan,kritik top kayıplarıyla maçı sıkıntıya sokan,şut çekemeyen,mental olarak sorunlu,devamlılığı olmayan,1 buçuk yılda 1 tane büyük maçı kişisel becerisiyle alamamış ama 10 milyon bonservis ve 4 milyon maaşlı bir 10 numara söyle
gerçi kendisi 10 numara değilim dedi çıktı işin içinden..
önceden melo,sneijder çok para alıyor diyenler vardı,şimdi pato gelcek maaşı çok o yüzden gereksiz diyenler var ama bu maaşa karşılıksız olmasına rağmen kimse ses çıkarmıyor..

Siteye giren transfer oldu sanar 2 son dakika var ikiside alakasız

Gece gece taraftar transfer beklerken bu kap bildirimleri enteresan biraz. Alan kapı yarın sabah gelebilir büyuk ihtimal

Yükselir hocam şu uefa kararı bi gelse 2yi görür de adamın canını bezdiriyor artık

Bir taraftar olarak hisseyi aldıysan bildiğin gibi alindeki hisselerin Galatasaray'ımıza zerre faydası yok. Şayet para kazanmak için aldıysan bi ton kağıt var borsada be hocam. Ne diye spor hisselerine giriyorsun.

Mali tablolar baya iyi yalnız beyler. Eğer bu sezon şampiyon olursak baya düzlüğe çıkacağız gibi duruyor. Sene sonu biten sözleşmeler de rahatlatacak.

turk cete evladi sezon sonu sutlanmalidir.

DxdrE2lWkAAKbvU.webp

Diz çöktürmeyi iyi bilir ;)

Bir taraftar olarak hisseyi aldıysan bildiğin gibi alindeki hisselerin Galatasaray'ımıza zerre faydası yok. Şayet para kazanmak için aldıysan bi ton kağıt var borsada be hocam. Ne diye spor hisselerine giriyorsun.
Hocam 1.18den girdim yaza kadar 2yi görecek borsa uzmanlarına göre olası bi şampiyonlukta daha da yükselmesi mevcut

Sayfa yenilemekten uyuştuk resmen. Umarım hayırlısı olur.

Mali tablolar baya iyi yalnız beyler. Eğer bu sezon şampiyon olursak baya düzlüğe çıkacağız gibi duruyor. Sene sonu biten sözleşmeler de rahatlatacak.
Gelecek sene CL ye katılım parası çok yüksek olacak diyorlardı. Yanlış hatırlamıyorsam 60 milyon civarı. Ne kadar doğru bilmiyorum.

PATO nun takımının sahibi içeri girmiş sahtekarlıktan sanırım
takımda %65 kuralına uymak istedigi için gönderecekmiş dogal olarak o yuzden muhtemelen menajeri teklif etti.

Bizimkiler de fiyat sordu tahminim bu yönde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt