Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demba ba falan alınmaz. kasada o kadar para var. bunun bir şekilde bonservislere harcanması ya da pato'ya verilip maaşlara harcanması gerek. kiralık ba alırsan bu ffp'den arta kalan para sıfırlanacak. gelecek sezon için ba yerine tekrardan santrafor bakman gerekecek. bu sefer bonservis verip adam alınca eksiye düşecen. adam satmaya uğraşacan. nerden bakarsan bak saçma. haa ba ne zaman alınır. transferin son gününe gelinir, bunlar kimseyi alamazsa son çare olarak kiralamayı düşünebilirler ama 10 gün önceden ba'yı falan almayız

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalanladı başkan bayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar saridag senin ben gelmisine gecmisine ........

( ADMIN KUFUR ETMEDIM)

14 milyonun 3 milyonunun alana harcasanız bile geriye 11 milyon kalıyor gidin en kalitelisini alın dünyada futbolcu mu yok. Zaten mayısta bütçe sıfırlanıyor bidaha nerden bulacaz bu 14 milyon.biraz beyninizi kullanın artık yeter be

Tetteh , alan gelicek yada mousset alan olucak bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

I love you Yusuf Günay

Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.

Tek derdimiz bu olsa...

SON DAKİKA | Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay: "Sevgili Galatasaray’lılar profesyonel futbolcu Demba Ba’yı kiraladığımıza dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır." FreeKick on Twitter

Ohhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt