Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.274
- 4.132
- 723
bu yepyeni bir isim rizenin yaylalarından kopup geliyor..Başakşehir aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yepyeni bir isim rizenin yaylalarından kopup geliyor..Başakşehir aldı.
Deve ile gelirler mayısa kutlamalara gelir anca
yani bip ve ya ank yazmadan bekliyoruzNtvspor genel yayın yönetmeni iken sağlamdı ama şimdi o kadar sağlam bilgiler alamıyor.
asgari ücret mi alıyorsunuz üstad. iş koşulları ağır mıoldu sonra da kovulayimyazdigin seyi gozun okuyor mu ahbap
yani bip ve ya ank yazmadan bekliyoruz
asgari ücret mi alıyorsunuz üstad. iş koşulları ağır mı
Ben ctrl+R tusunu kullaniyorumKlavyedeki F5 tuşunu yamultan tek ben miyim
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pato bonservisini aldi mi ki maasini konusalimÖZEL - Galatasaray, Pato transferi için tüm imkanları zorluyor ancak Brezilyalı golcünün Çin'deki yıllık 10 milyon dolarlık maaşı transferin önündeki en büyük engel. (Malum Kaynak)
ayrıca konuşulan 10-12 milyon brüt maaş diyebilir miyiz renktaşkPato bonservisini aldi mi ki maasini konusalim
Cok cetrefilli bir transferden bahsediyoruz
Başkanları yok piyasa da Aziz gibi.Lugano'yu 2-3 milyon euroya satmıştı yönetimi.Bonservis için 3-4 milyon euroyu geçmez tahminimce.Pato bonservisini aldi mi ki maasini konusalim
Cok cetrefilli bir transferden bahsediyoruz
Gerekirse ben bir iki avro atarım ama bu Pato alınsın.ÖZEL - Galatasaray, Pato transferi için tüm imkanları zorluyor ancak Brezilyalı golcünün Çin'deki yıllık 10 milyon dolarlık maaşı transferin önündeki en büyük engel. (Malum Kaynak)
Asgari ucret, yol parası ve sigortaya okey demesini bekliyoruz muhtemelenyillik 10milyon alan adami niye bekliyoruz biz gerizekalı mıyız
Şebekede kktc yazıyor sol üstte eskidir bu